ORLY Breathable

ORLY Breathable: de nagellak die ademt

ORLY Breathable..De nagellak die ademt. Gezonde nagels staan bij ORLY op nummer 1. Daarom hebben zij de eerste professionele, verzorgende kleurlakken op de markt gebracht. De zuurstofdoorlatende nagellak zorgt ervoor dat zuurstof en hydratatie doordringen in de nagel. Hierdoor wordt het proces van een gezonde nagelgroei, de versterking van de nagel en het herstellen van beschadigde nagels gestimuleerd. Dus ben je op zoek naar een gezondere nagellak die je nagels niet beschadigt, dan zijn de nagellakjes van de ORLY Breathable collectie zeker het proberen waard.

Nieuwe ORLY collectie All Tangled Up

En er is goed nieuws, want ORLY heeft een geheel nieuwe collectie kleurtjes gelanceerd. De collectie heet All Tangled Up. Het is een blijvende collectie met zes gloednieuwe herfst en winter kleuren. Van Don’t Leaf Me Hanging groen tot ‘Love at Frost Sight metallic grijs.

3-in-1 lak: basecoat, colorcoat en topcoat

Het is een 3-in-1 lak. Een basecoat, een colorcoat en een topcoat. Maar dat is niet het enige mooie van deze collectie. Alle lakjes zijn verrijkt met Argan Olie, vitamine B5 en vitamine C. Met deze speciale Breathable Treatment + kleur is het mogelijk om je nagels te verzorgen terwijl je een kleurtje op je nagels draagt, hoe handig is dat!

Kleurenpallet ORLY Breathable All Tagled Up

Het kleurenpallet van de nieuwe ORLY collectie sluit geheel aan bij de huidige herfst/winter fashiontrends. Bruin en groentinten voeren de boventoon, en gelukkig zijn daar ook twee prachtige roze/nude tinten aan toegevoegd. Daarnaast is er de keuze tussen een beetje extra glans en sparkel of de wat rustigere en normale glanslak. Wij zijn fan!

ORLY Breathable-2

Prijs en beschikbaarheid

De ORLY nagelverzorgingsproducten en nagellakjes zijn verkrijgbaar bij DA drogist, G&W Gezondheidswinkel, Etos, Kruidvat, Pourvous en online via www.douglas.nl voor een verkoopprijs van €16,95.

Meer beauty artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS beautyrubriek! Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!