Sally Hansen’s eerste plantaardige, 100% vegan nagellak

Wij hebben een leuk nieuwtje op het gebied van nagelverzorging! Sally Hansen, het merk dat bekend staat om innovatieve ‘at-home’ nagelverzorging, lanceert een revolutionaire, nieuwe lijn van ‘clean’ nagellakproducten. De hele good. kind. pure. collectie met ‘clean’ nagelproducten is samengesteld met plantaardige, 100% vegan ingrediënten en is 6-free. Dat houdt in dat de vegan nagellak is samengesteld zonder formaldehydehars, aceton, kamfer, ethylacetaat, trifenylfosfaat (TPP) en dierlijke ingrediënten.Het nieuwe, plantaardig kwastje werkt optimaal met de formule. Met 16, op de natuur geïnspireerde kleuren, en 2 verzorgingsproducten biedt, good. kind. pure. prachtige tinten én glans met niets anders dan kleur en verzorging.

Op de natuur geïnspireerde kleuren

Sally Hansen good. kind. pure. heeft 16 gloednieuwe kleuren in rijke en aardse tinten met daarbij de nadruk op prachtige neutrale tinten en natuurlijke kleuraccenten. De plantaardige lijn biedt kleuren die geïnspireerd zijn op de schatten uit de natuur.

De lijn heeft een groot assortiment aan kleuren er is voor iedereen en voor elke huidtint volop keus. Van Rose Petal, een neutrale kleur voor elk seizoen; tot Pink Sapphire een van de vrolijke, fruitige roze kleuren; of een lichte transparant zoals White Tea; de Pomegranate Punch een klassieke rood voor elke dag; en zelfs rijke metallic tinten zoals Meteorite ontbreken niet.

Dit zijn de 16 kleuren

vegan nagellak

De aanvullende verzorging

Sally Hansen good. kind. pure. bevat naast de collectie vegan nagellak ook de eerste twee plantaardige en 100% vegan nagelverzorgingsproducten, samengesteld zonder controversiële ingrediënten, voor stralende en gezonde nagels.

  • Hardener: Speciaal geformuleerd om de look van ribbels te verminderen en kwetsbare nagels te sealen, als bescherming tegen breken, scheuren en splijten, voor meer veerkrachtige en verzorgde nagels.
  • Top Coat: Beschermt je favoriete nagellakkleur voor een langer houdende kleur en glans.

Voor het beste resultaat lak je je nagels in twee laagjes met je favoriete Sally Hansen good. kind. pure. nagellakkleur. Breng voor een langdurend resultaat vervolgens nog een laagje aan van onze good. kind. pure. Top Coat.

Plantaardige verpakking en een 100% natuurlijk kwastje

Met de lancering van Sally Hansen good. kind. pure. introduceert het merk een unieke premium nagellakflacon met een witte dop en een exclusief plantaardig, 100% natuurlijk kwastje, dat optimaal functioneert met de nieuwe formule voor een beter, meer egaal resultaat.

De nieuwe Sally Hansen good. kind. pure. collectie – adviesverkoopprijs €9,99 – is vanaf half juni 2020 exclusief verkrijgbaar bij Etos.

 

Meer beautynieuws? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS beautyrubriek!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!