gelnagels verwijderen

Thuis gelnagels verwijderen op de goede manier

Tja, een afspraak voor een goede manicure zit er helaas op dit moment wederom niet in. Voor de dames die zelf de nagels verzorgen, of de dames die dat normaal buitenshuis laten doen met alleen een lak is dit in principe geen groot probleem. Vervelender wordt het echter als je een groot fan bent van gelnagels en dit keurig iedere paar weken laat bijwerken bij je favoriete nagelstyliste. Thuis je gelnagels verwijderen, hoe kun je dat het beste doen?

Uitgroei is geen optie

Met grote ergernis zie je je eigen nagels steeds meer tevoorschijn komen, de uitgroei is real. De horror voor iedere sophisticated lady die graag, ook thuis, netjes en verzorgd ten tonele wil verschijnen. Thuis nieuwe gelnagels zetten is waarschijnlijk voor de meesten onder ons een stapje te ver, maar vergevorderde uitgroei is wel het andere uiterste, oftewel geen optie. Gelnagels verwijderen met een wattenchijfje nagellakremover gaat helaas niet lukken, en wij adviseren je ook om geen gebruik te maken grofgeweld. Het laatste dat je wil is je nagels blijvend beschadigen.

Stap voor stap gelnagels verwijderen

Daarom hebben wij een handige nageltutorial voor jullie, gemaakt door een professional op dit gebied. Zij laat ons zien hoe je het beste, zonder je nagels te beschadigen, stap voor stap, thuis je gelnagels kunt verwijderen. Gewoon op de meest simpele manier, zonder te veel poespas. En durf je toch de uitdaging aan om een nieuw setje gelnagels te plaatsen? Dan is nu misschien wel de tijd om je hier eens in te verdiepen, meer dan genoeg online video’s om jezelf over een paar weken een pro te kunnen noemen..

Benodigdheden

Succes!
XoXo
Team Lifestyle NWS

Meer beauty artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS beautyrubriek! Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!