Essie Gel Couture Review & Tutorial

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik een groot fan van mooie gelakte nagels. Zonder ga ik eigenlijk nooit de deur uit. Ik lak mijn nagels altijd zelf, en ben dan ook altijd op zoek naar het beste en nieuwste op dit gebied. Onlangs heb ik de Essie Gel Couture lijn mogen uitproberen en ik moet zeggen: ik ben tot nu toe erg enthousiast. Het kwastje van Essie lakt altijd fijn en de lak blijft bij mij ongeveer een week perfect en onbeschadigd zitten.

Tips & Tricks voor de perfecte thuismanicure

Omdat het vandaag zaterdag is en dus beauty-tutorial dag op Lifestyle NWS, ben ik op zoek gegaan naar een video over de Essie Gel Couture met een aantal ongelooflijk handige tips voor een perfecte thuismanicure.

Enjoy!

Xoxo

Daniëlle

 

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!