herfstoutfit-nov-2020

Herfstoutfit inspiratie #1

Daniëlle's favoriete outfits van de afgelopen periode.

Het is herfst, mijn absoluut favoriete seizoen als het gaat om fashion. Waarom? Omdat eigenlijk alles kan: jurkjes, rokjes, lange broeken, korte mouwen, lange mouwen, laagjes en ga zo maar door. Ik deel mijn outfits bijna dagelijks op Instagram, maar al een hele tijd niet meer op de website. Inmiddels krijg ik echter steeds meer de vraag om dit weer op te pakken. Daarom trap ik vandaag af met artikel nummer 1 vol met herfstoutfit inspiratie.

Herfstoutfit-1

De mouwloze bodywarmer

Groen is echt de fashionkleur van dit moment, daarnaast kom je ontzettend veel bruintinten tegen deze herfst. Persoonlijk vind ik dit kleurenpallet mooi te combineren en dat heb ik bij deze outfit dan ook gedaan. Ik draag een bruin fluwelen ribrokje met een satijnen cognackleurige top en bruine suède overknee laarzen. Het geheel heb ik afgestyled met en subtiel riempje met ingezette steentjes om mijn middel en een groene gewatteerde bodywarmer. Dit laatste mouwloze fashion item is overigens op dit moment helemaal hot; de bodywamer voor buiten en het gilet is hiervan de mouwloze binnenvariant.

Herfstoutfit-2

De tailleriem

Nog een fashion item die dit seizoen helemaal hot is: de tailleriem. En dit item geeft vorm in alles wat je eronder draagt, zo ook in deze lange grijze blouse. Daarnaast geeft het iedere outfit net even een wat chiquere stijl. Omdat zowel de riem als de tas vrij prominent aanwezig zijn bij deze outit, heb ik de rest vrij rustig gehouden. Ik draag een simpele zwarte broek, met lange zwarte laarzen eroverheen.

Herfstoutfit-3

Kleur maakt speels

En soms, ook al worden de dagen korter en is het eerder donker, heb je net even zin in wat meer kleur. Vandaar dat ik voor deze outfit mijn turquoise blazer van afgelopen voorjaar uit de kast gehaald heb. De blazer is gemaakt van een vrij dun linnenachtig stofje, daarom draag ik er een zwarte top onder met lange mouwen. Omdat de felle kleur de outfit vrij speels maakt, heb ik de onderkant ook zo gehouden: ik draag een van mijn favoriete casual spijkerbroeken. Zoals jullie weten ben ik niet heel erg van de 100% casual outfits, daarom heb ik het netjes afgestyled met mijn donkerblauwe suède overknee laarzen. De rieten tas met het gouden embleem maakt het geheel af.

Vragen over een van de outfits? Laat het mij weten in de comments onder dit artikel. Op zoek naar meer herfstoutfit inspiratie? Volg mij dan op Instagram, hier deel ik bijna dagelijks de outfits die ik draag.

Liefs,
Daniëlle

Meer fashion artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS fashionrubriek! Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!