herfstoutfit 2

Herfstoutfit inspiratie #2

Daniëlle's favoriete outfits van de afgelopen periode.

Het is alweer bijna kerst! Hebben jullie je kerstoutfits al klaarliggen? Ik heb eerlijk gezegd nog geen tijd gehad om hier over na te denken. Maar gelukkig is het nog niet zover, en deel ik in deze tweede herfstoutfit inspiratie eerst nog even de normale herfstoutfits die ik afgelopen periode gedragen heb. Meer outfits zien? Ik deel mijn outfits bijna dagelijks op Instagram, leuk als ik jullie daar zie!

herfstoutfit 2-1

Knitted dress & overknee boots

Jazeker, daar zijn ze weer: de overknee boots. De dames die mij al een tijdje volgen op social media, zijn ongetwijfeld op de hoogte van mijn grote voorliefde voor de lange laars. Ze stylen iedere outfit in één keer perfect af wat mij betreft. Ik heb ze dan ook in diverse kleuren en ze blijven door de klassieke stijl altijd draagbaar. Ik draag er in dit geval een heerlijk comfortabel ‘knitted’ jurkje boven. Omdat het jurkje en de laarzen samen een vrij saai kleurenpallet vormen, draag ik er een prachtig groen bodywarmertje overheen. Dit maakt het ook net even iets warmer, want zoals je ziet heeft het jurkje korte mouwen. Love deze outfit, hierin voel ik mij helemaal Daniëlle.

herfstoutfit 2-2

Laagjes, laagjes, laagjes

Ik had het koud, en dat uit zich bij mij in het combineren van meerdere laagjes en hoe gek ook: het dragen van zoveel mogelijk zwart. Deze outfit bestaat uit mijn leren zwarte broek, dikke zwarte sokken en mijn comfortabele (want 4x per dag Pip uitlaten) zwarte Chelsea boots. Daar heb ik een lekkere warme zwarte top op gecombineerd. En om al het zwart te breken en de outfit iets meer ‘aan te kleden’, heb ik een witte tweed blazer met gestylde gouden knopen uit mijn kledingkast getrokken.

herfstoutfit 2-3

Comfortabel chique

Even de deur uit om bij het gemeenteloket mijn nieuwe rijbewijs aan te vragen. En ja, voor dat ene uitje wat ik op dat moment had, wilde ik er natuurlijk netjes en verzorgd uitzien. Maar omdat mijn rijbewijs op dat moment verlopen was, moest ik er met de fiets heen. Het comfortabele (Chelsea boots) won het dan ook in dit geval van een paar laarzen met hoge hakken. Ik moet eerlijk zeggen dat ik geen fan ben van lage laarsjes zonder hak onder een jurkje of rokje, maar in dit geval vond ik het stiekem wel eens leuk. Om de outfit toch wat chiquer af te stylen, en omdat ik op de fiets was (rokje/fiets…you know what I mean), draag ik een lange klassieke jas met een grote faux fur kraag. Het koperkleurige tasje geeft net dat beetje extra sparkle.

Vragen over een van de outfits? Laat het mij weten in de comments onder dit artikel. Op zoek naar meer herfstoutfit inspiratie? Volg mij dan op Instagram, hier deel ik bijna dagelijks de outfits die ik draag.

Liefs,
Daniëlle

Meer herfstoutfit inspiratie? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS fashionrubriek! Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!