koningsdag

Vier Koningsdag in stijl

Het komt langzaam dichterbij; oranje outfits, vlaggetjeswangen en spijkerpoepen. Op 27 april is het weer Koningsdag. Hoewel we uitkijken naar de drankjes en festivals, begint de kledingstress al te komen. We houden van oranje, maar die kleding is gewoon echt niet ons ding. Daarom laten wij zien hoe je Koningsdag in Lifestyle NWS stijl kunt vieren!

Koningsdag kleding zonder oranje

Veel winkels en online shops staan bomvol oranje T-shirts met slechte quotes en heftige glitters. Die shirts draag je één dag, waarna ze weer voor een vol jaar in je kast verdwijnen. Ontzettend zonde! Daarom bestelden we een T-shirt en hoodie in een basic grijze kleur bij Digitransfer. Als bedrukking kozen we voor een kroon. Simpel, maar super leuk. Het kroontje is leuk tijdens Koningsdag, maar is de rest van het jaar ook heel goed draagbaar.  

Koningsdag T-shirts

Het stijlvolle kroontje was één van de bestaande designs die in de shop van Digitransfer staan. Verder kun je bij de webshop zelf een T-shirt bedrukken met jouw eigen ontwerp. De teksten ‘King’ en ‘Queen’ kunnen bijvoorbeeld ook het hele jaar door. Druk het op een wit, zwart of grijs T-shirt en je bent klaar voor Koningsdag.

Have fun designing!
Xoxo
Team Lifestyle NWS

Koningsdag

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Digitransfer
Meer fashion artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS fashionrubriek!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!