Plus Size Fashion: zo zet je je rondingen in de spotlights!

Een grotere lichaamsbouw mag je natuurlijk nooit tegenhouden om stijlvolle en actuele modetrends te volgen, in tegendeel! Met Plus Size Fashion kun je jouw persoonlijke pluspunten juist benadrukken en kleine (voor jezelf) onvolkomenheden vakkundig verbergen. Vergeet niet: iemands schoonheid wordt voornamelijk bepaald door zelfvertrouwen en levenslust. Body Positivity is het toverwoord dat vrouwen aanmoedigt om hun individualiteit te waarderen en om van hun lichaam te houden – met al hun kussentjes en rondingen. Iedereen die zijn eigen figuur volledig accepteert, straalt een onweerstaanbare charme uit die niemand kan weerstaan.

Body Positivity: de juiste kleding voor het juiste type versterkt het zelfvertrouwen

Grotere maten eentonig en saai? Absoluut niet. Plus Size Fashion staat in 2018 voor inspirerende mode met mooi vallende stoffen, frisse kleuren en aantrekkelijke pasvormen. Tegelijkertijd zorgt de kleding ervoor dat vrouwelijke rondingen en silhouetten vakkundig geaccentueerd worden. Kortom: erger je niet langer aan je rondingen. Hoe werkt dat het beste? Met bij jouw type passende Plus Size-fashion, die je persoonlijke positieve punten in het juiste licht plaatst, kleine onvolmaaktheden camoufleert. Op kantoor, in je vrije tijd of tijdens het uitgaan: Met trendy Plus Size Damesmode komt elke sophisticated lady met een maatje meer, perfect gestyled de dag door. Ga zelfverzekerd door het leven en zet je eigen trends!

Plus Size Fashion zet je rondingen in de spotlights!

Voor wie op zoek is naar een glamoureuze outfit voor elegante avondevenementen, is er inmiddels keuze genoeg. Zo vind je in deze Plus Size Fashion webshop bijvoorbeeld cocktailjurken met een watervalhals, om niet alleen het decolleté te benadrukken, maar ook het bovenlichaam zichtbaar smaller maken. Maar ook lichte en luchtige zomerkleding om je goed in te voelen. Kleurrijke maxirokken in een vrouwelijke A-lijn en jurken in Empire-stijl die het buik- en heupgedeelte voorzichtig verdoezelen. Wist je trouwens dat tunieken gemaakt van zijde of viscose ideaal zijn voor het verbergen van wat grotere bovenarmen? Kortom: de wereld van de plus-size fashion is anno 2018 spannend en veelzijdig. En onthoud goed: een sophisticated lady wordt niet bepaald door de maat die je hebt, maar door de stijl en attitude die je draagt en uitstraalt!

 

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met de webshop Happy-size.nl
Images: Happy-size.nl
Meer fashion artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS fashionrubriek!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!