Moët & Chandon pop-up terras-2

Vier de zomer met Moët & Chandon op exclusief pop-up terras

Dit voorjaar en deze zomer staan voor Moët & Chandon in het teken van genieten tijdens de sfeervolle zomermaanden op het terras. Om wat extra luxe en glamour naar de Amsterdamse terrassen te brengen, komt Moët & Chandon deze zomer met een unicum: een exclusief pop-up champagneterras in Amsterdam, in samenwerking met La Nostra Gigi. Samen brengen zij met Moët & Chandon, champagne als hét ideale drankje tijdens momenten van ontspanning en plezier in de zon op het terras.

Moët & Chandon pop-up terras

Met een luxe smaak en levendige bubbels is Moët & Chandon champagne niet alleen geschikt voor bijzondere gelegenheden, maar ook voor op het terras. Of het nu een rustige namiddag is of een prachtige zonsondergang in de stad, Moët & Chandon brengt een speciale ervaring als nooit tevoren. Met een erfgoed dat teruggaat tot 1743, staat Moët & Chandon, met een lange traditie in het maken van champagne, symbool voor succes en wereldwijde luxe. Het terras van La Nostra Gigi, bekend om sfeer en elegantie, is dan ook de perfecte plek om de exclusieve champagne van Moët & Chandon deze zomer uit te lichten. Om een glimp op te vangen van het huis van Moët & Chandon, vind je op het pop-up terras een speciale telefoon waarmee je naar het huis kan bellen om een glas champagne te bestellen met het nummer 1743.

Moët & Chandon pop-up terras-3

Culinaire ervaringen

De culinaire hapjes van La Nostra Gigi sluiten perfect aan bij de verschillende champagne varianten van Moët & Chandon. De smaak van dungesneden scallops met bergamot, vinaigrette en granité van granaatappel en grapefruit gaan bijvoorbeeld perfect samen met Moët & Chandon’s Brut Impérial. Voor een meer verfijnde ervaring met Moët & Chandon’s Brut Rosé Impérial biedt Gigi tonijntartaar met zwarte olijven, pistachenoten en limoen aan. Laat je verwennen met deze culinaire combinaties van smaken en bubbels op de Amsterdamse terrassen deze zomer.

Moët & Chandon tilt het terrassenseizoen dit jaar naar een hoger niveau met de samenwerking met La Nostra Gigi. Zo kunnen gasten gedurende de zomermaanden genieten van speciaal samengestelde menu’s die feilloos gepaard gaan met de bubbels van Moët & Chandon: een terraservaring met een ongekend gevoel van luxe, waarbij de verfijning van Moët & Chandon centraal staat. De Sunday brunchmet een fles Moët & Chandon vormt de start, waar vrienden, familie of collega’s samen komen om te genieten van een ontspannen brunch. Dit wordt gevolgd door het Lobster weekend, een unieke gelegenheid om gasten te laten genieten van de culinaire pracht van kreeft terwijl ze een unieke dinerervaring delen met geliefden of fans van zeevruchten. Tot slot brengt het Oyster weekend de bijzondere combinatie van oesters en champagne samen, elk met hun eigen unieke kenmerkende eigenschappen voor een culinaire verwennerij.

Moët & Chandon pop-up terras-4

Over La Nostra Gigi

La Nostra Gigi, ‘het hart van de jaren 70′, bevindt zich in de levendige Amsterdamse Pijp. Het restaurant biedt een Italiaans shared dining-concept en biedt tevens ruimte voor een borrel aan de bar. Het is een kleurrijke trattoria met een uitbundig design, cocktailbar en lounge in één. Daarnaast beschikt het over een groot terras dat de hele dag zon biedt, waar reserveren mogelijk is. De uitspraak ‘Onze Gigi, het leukste meisje van De Pijp’, vertaalt zich naar de sprankelende, spannende, mooie, wilde, slimme, lieve verrassing die het Marie Heinekenplein siert. Een plek die zich vormt naar de wensen van haar gasten en een goede persoonlijke service. Hier is iedereen uit én thuis! Grandioos uitpakken of simpel houden, alles is mogelijk bij La Nostra Gigi.

Kijk voor meer informatie op de website van La Nostra Gigi.

Meer restaurants in Amsterdam waar wij over geschreven hebben, vind je hier.