VICHY LIFTACTIV Specialist peptide-C anti-aging ampullen

VICHY LIFTACTIV Specialist peptide-C anti-aging ampullen

Als drukke carrière dames leiden wij een hectisch leven en dat ga je uiteindelijk toch terugzien in je huid. Ouder worden is voor ons geen probleem, sterker nog: het is een cadeau, maar wij doen dit uiteraard wel in stijl. Goede huidverzorging speelt in dit proces een belangrijke rol en daarom zijn wij altijd geïnteresseerd in innovaties op dit gebied. Wij delen daarom vandaag graag het nieuwste product van VICHY, een merk waar wij persoonlijk goede ervaringen mee hebben. De VICHY LIFTACTIV Specialist peptide-C anti-aging ampullen met slechts 10 ingrediënten. Ze bevatten onder andere 10% pure vitamine C en anti-aging peptiden. Daarmee verminderen ze rimpels, verstevigen ze de huid en laten ze de huid stralen. Daarnaast verminderen ze zichtbare tekenen van collageenverlies.

Dit klinkt allemaal veelbelovend, maar wij van Lifestyle NWS horen natuurlijk graag wat de expert op dit gebied hierover te vertellen heeft.

Interview met Marion Nielsen (arts in de apotheek – VICHY)

Waarom wordt de formule aangeboden in ampullen?

De verpakking in ampullen zorgt voor een maximale efficiëntie en een nieuwe, handige en nauwkeurige manier van aanbrengen. De formule is hermetisch afgesloten en beschermd tegen UV, warmte en oxidatie. Hierdoor kunnen onze laboratoria minimalistische formules creëren.
De verpakking in ampullen maakt het bovendien mogelijk om actieve bestanddelen in maximale concentraties te gebruiken, concentraties die in klassiekere formules niet mogelijk zijn, en hun volle potentie vrij te geven bij het aanbrengen, meteen na het openen.

Welke voordelen levert dit op voor de gebruiker?

Met ampullen hoef je je niet af te vragen of je wel de juiste dosis product aanbrengt. Eén ampul per dag volstaat om de huid de optimale dosis actieve bestanddelen te leveren om snel zichtbare en meetbare resultaten te krijgen. Nadien kan gerust nog de gebruikelijke dagcrème worden aangebracht voor extra efficiëntie.

Welke resultaten biedt de cocktail van actieve bestanddelen?

De Liftactiv Peptide-C ampullen bevatten slechts 10 ingrediënten, waaronder dermatologisch erkende bestanddelen zoals pure Vitamine C, een complex van biopeptiden, hyaluronzuur met hoog en laag moleculair gewicht en natuurlijk ons Mineraliserend Water van Vichy. Het complex van biopeptiden stimuleert de huid dagelijks, en vermindert de zichtbare effecten van collageenverlies. Resultaat: minder rimpels en een veerkrachtige, zachte huid. De pure Vitamine C werkt anti-oxiderend, laat de huid stralen en gaat schade door onder andere luchtvervuiling tegen. Tot slot werkt hyaluronzuur hydraterend en geeft het veerkracht, en versterkt het Mineraliserend Water de huidbarrière.

Wat is het dagelijkse effect van Liftactiv Peptide-C op de huid?

De huid ziet er onmiddellijk steviger en beter gehydrateerd uit.
Na 10 dagen is de huid gladder en stralender.
Na 1 maand is de huid geregenereerd en zijn rimpels zichtbaar verminderd.

Hoe natuurlijk is de formule van Liftactiv Peptide-C?

Onze actieve bestanddelen zijn overwegend van natuurlijke oorsprong, met name het complex van biopeptiden, het hyaluronzuur en het Mineraliserend Water van Vichy.

Kunnen de Liftactiv Peptide-C ampullen worden gebruikt als kuur?

Je kan er een kuur mee doen als «beauty boost», bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid. Maar wij raden aan ze over een lange termijn te gebruiken om de beste resultaten te behalen.

Wat is het effect op de huid na 30 dagen?

Na 1 maand wordt een significante vermindering van het aantal rimpels geobserveerd, en dat voor verschillende soorten rimpels, verticale en horizontale: -9% kraaienpootjes* en -11% voorhoofdsrimpels*. Een 3-dimensionale efficiëntie: in de diepte, de breedte en de lengte, en een frisser ogende huid. Vrouwen geven aan dat hun huid beter gehydrateerd is (voor 88%)**, steviger (voor 79%)** en stralender (voor 83%)**

*Klinische studie, 40 vrouwen, na 28 dagen gebruik.
**Zelfevaluatie, 52 vrouwen, na 4 weken gebruik.

Prijs en beschikbaarheid

De LIFTACTIV Specialist peptide-C ampullen zijn vanaf nu uitsluitend verkrijgbaar bij de (online) apotheek.

  • LIFTACTIV Specialist peptide-C ampullen 10 stuks: €27,95
  • LIFTACTIV Specialist peptide-C ampullen 30 stuks: €54,95

VICHY LIFTACTIV Specialist peptide-C anti-aging ampullen

 

Meer beautynieuws? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS beautyrubriek!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!