L'Occitane Reset Nacht Serum

L’Occitane Reset Nacht Serum heeft nieuwe formule

Goed nieuws voor alle L’Occitane fans! Het bestverkochte serum van L’Occitane, het L’Occitane Reset Nacht Serum, heeft een nieuwe formule. Het serum is voortaan verrijkt met het nieuwe gepatenteerde Immortelle-extract, geïnspireerd op het levenssap van de Immortelle-bloem. Deze prachtige bloem verdort nooit, zelfs niet als je haar plukt. L’Occitane heeft bijna 7 jaar nodig gehad om haar anti-verouderingsgeheimen te onthullen. Daarnaast is het serum nu ook 10 keer geconcentreerder.

Hoe werkt het L’Occitane Reset Nacht Serum?

Het serum is ingekapseld in kleine gouden bolletjes en helpt effectief tegen de effecten van dagelijkse agressie van buitenaf en zichtbare van tekenen van veroudering.

Door het hectische ritme en de stress van het dagelijks leven oxideren de cellen van onze huid. Die wordt daardoor minder stralend en er onstaan fijne lijntjes. Hoogste tijd dus voor een reset! Het nieuwe gepatenteerde extract van Immortelle-sap kalmeert de trekkerige huid met rode vlekken en stimuleert haar herstel. Het resultaat? Meteen na het aanbrengen merkte 76% van de vrouwen die het serum testten dat het hun huid kalmeerde.

Het serum bevat het in de natuur voorkomende actieve ingrediënt Acmella oleracea, een soort natuurlijke botox die rimpels helpt glad testrijken, en marjolein dat de huid verkwikt. Een bijzondere alliantie die je huid zichtbaar ‘stimuleert’ in twee stappen en slechts drie handelingen.

Hoe gebruik je het serum?

Hoe neem je Reset Serum op in je gezichtsverzorgingsritueel? Aan het begin van het ritueel breng je het serum aan op de huid en masseer je het zachtjes in. Zorg daarbij dat de zintuiglijke gouden bolletjes barsten zodat ze een nieuwe dosis essentiële Immor telle-olie vrijgeven die vervolgens langzaam in je huid smelt. Om van alle kwaliteiten te profiteren, breng je daarna je gebruikelijke gezichtscrème aan.

Het nieuwe L’Occitane Reset Nacht Serum (30ml €59) is vanaf, 1 september 2021, beschikbaar in de winkel en op nl.loccitane.com.