Paula’s Choice RESIST Barrier Repair Advanced Nachtcrème

Paula’s Choice RESIST Barrier Repair Advanced Nachtcrème

Paula’s Choice introduceerde op 28 november 2023, de nieuwe Paula’s Choice RESIST Barrier Repair Advanced Nachtcrème, een doorbraak binnen de technologie omtrent het herstellen van de huidbarrière. De hoogwaardige formule (verkoopprijs €43) versterkt, verzacht & verbetert de gevoelige huidbarrière binnen 30 minuten en hydrateert de hele dag. 

Zijdezachte, lichte nachtcrème

Deze zijdezachte, lichte nachtcrème voedt de huid door de eigen voorraad aan ceramiden aan te sporen zichzelf te hydrateren, waardoor de natuurlijke huidbarrière altijd optimaal kan functioneren. Ter aanvulling helpt de formule de natuurlijke collageenniveaus te beschermen voor een steviger uitziende huid en het is klinisch bewezen dat het rimpels zichtbaar vermindert bij blijvend gebruik.

Een krachtige mix en een speciaal vochtcomplex

De RESIST Advanced Barrier Repair Nachtcrème bevat een speciaal vochtcomplex dat water levert waar de huid dit het meest nodig heeft voor optimale hydratatie. Een krachtige mix van vijf ceramiden & cholesterol (identiek aan die aanwezig zijn in de huid) voeden de huidbarrière, voorkomen vochtverlies & leveren langdurige hydratatie. Versterkt door Palmitoyl tripeptide-5, wat bijdraagt aan stevigheid & elasticiteit voor een gezonder uitziende huid. Tot slot, de formule wordt in balans gebracht door voedende watermeloenzaadolie, wat de huid kalmeert en hydratatie vasthoudt.

Belangrijkste ingrediënten: 

  • Tripeptide-5: Helpt de natuurlijke collageenniveaus te beschermen voor een steviger uitziende huid en is klinisch bewezen dat het rimpels zichtbaar vermindert bij langdurig gebruik. 
  • Ceramiden: Een krachtige mix van vijf ceramiden & cholesterol (identiek aan die aanwezig zijn in de huid) voeden de huidbarrière, voorkomen vochtverlies & leveren langdurige hydratatie.
  • Watermeloenzaadolie: Geurloze plantolie rijk aan vetzuren (linoleic acid) – de bouwsteen van ceramiden. Steunt de vorming van ceramiden die essentieel zijn voor de structuur van de opperhuidbarrière. 

Resultaten van klinisch onderzoek: 

  • 100% van de deelnemers had verbeterde huidbarrière & hydratatie binnen 30 minuten 
  • Klinisch bewezen dat het de hele dag door hydrateert & de huidbarrière verbetert 
  • Klinisch bewezen dat het vochtverlies voorkomt 
  • Klinisch bewezen dat het zichtbaar rimpels vervaagt 

* Disclaimer: Gebaseerd op een onafhankelijk klinisch onderzoek met 30 deelnemers.

Meer informatie over Paula’s Choice RESIST Barrier Repair Advanced Nachtcrème vind je hier.