SUPERCHARGED Barrier Restoring Essence MistSUPERCHARGED Barrier Restoring Essence Mist

Nieuw: FOREO’s SUPERCHARGED Barrier Restoring Essence Mist

Spray your way naar een dewy en stralende huid met FOREO’s nieuwste SUPERCHARGED Barrier Restoring Essence Mist! Met trends als ‘skin flooding’ is het hebben van een gehydrateerde huid al langere tijd een must. Deze mist zorgt ervoor dat de vochtarme huid weer gaat stralen en is dé perfecte aanvulling op de SUPERCHARGED™ skincare collectie van FOREO.

SUPERCHARGED Barrier Restoring Essence Mist-2

SUPERCHARGED™ Barrier Restoring Essence Mist

FOREO’s nieuwste skincare product is speciaal ontwikkeld voor de vochtarme huid met de eerste tekenen van huidveroudering. Deze herstellende mist is ontworpen om te worden gebruikt als de eerste stap van de ochtend- en avondroutine, maar ook om de huid gedurende de dag te verfrissen. SUPERCHARGED Barrier Restoring Essence Mist geformuleerd met verhelderende 2% Niacinamide om pigmentvlekken te vervagen en roodheid te minimaliseren. Ook zorgt dit ingrediënt ervoor dat zichtbare poriën worden verminderd en de huidbarrière wordt versterkt.

Daarnaast helpt een mix van 9 peptiden de collageen- en elastineproductie te stimuleren, om fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Om de huid te herstellen, kalmeren en hydrateren bevat de mist ook Centella Asiatica. Panthenol helpt de huid soepel en gezond te houden door vocht aan te trekken en vast te houden om de barrièrefunctie te ondersteunen. Voor de ultieme gehydrateerde look!

SUPERCHARGED Barrier Restoring Essence Mist-4

FOREO SUPERCHARGED™ Serum 2.0

Het FOREO SUPERCHARGED™ serum 2.0 heeft een verjongende formule waarvan klinisch is bewezen dat het de productie van collageen type 1 aanzienlijk verhoogt. Het helpt de huid te verstevigen en rimpels te verminderen. Door de combinatie van hyaluronzuur, elektrolyten, ceramiden en squalaan is ook klinisch bewezen dat het het vochtgehalte van de huid na verloop van tijd verhoogt met 46% na 2 uur en 55% na 4 uur – waardoor de huid zacht, glad en stralend wordt. SUPERCHARGED™ Serum 2.0 is speciaal ontwikkeld voor gebruik met FOREO’s microcurrent apparaten door de geleidende eigenschappen, maar kan ook op zichzelf worden gebruikt als hydraterend serum.

SUPERCHARGED Barrier Restoring Essence Mist-5

FOREO SUPERCHARGED™ HA+PGA Triple-Action Intense Moisturizer

Het is klinisch bewezen dat de snel absorberende crème met gel-textuur het vochtgehalte van de huid met 40% verhoogt in slechts 15 minuten. Deze moisturizer is zorgvuldig geformuleerd als een krachtige alles-in-één oplossing om langdurige hydratatie te bieden, de elasticiteit van de huid te verbeteren, vochtverlies te voorkomen en de huidbarrière te helpen versterken – voor een jeugdige glow. De crème bevat onder andere hyaluronzuur, vitamine E, zink en rosehip oil.

SUPERCHARGED Barrier Restoring Essence Mist-3

FOREO SUPERCHARGED™ Ultra-Hydrating Sleeping Mask

Dit rijke en herstellende masker kalmeert de huid en sluit vocht in tijdens het slapen. Het gezichtsmasker is een voedende leave-in behandeling dat de huid ‘s nachts herstelt en celvernieuwing ondersteunt, zonder de poriën te verstoppen. Het masker bestaat voor 99% uit natuurlijke ingrediënten, met onder andere sodium hyaluronate, olijfolie, zink en rosehip oil.

Meer informatie over deze producten vind je hier.