Overnight Clarity

Trinny London introduceert Overnight Clarity

Word wakker met een stralende en jeugdig uitziende huid. Of je nu 25 of 65 bent, stress maakt geen onderscheid – te veel stress versnelt de tekenen van veroudering zoals fijne lijntjes, dofheid, ongelijkmatige teint, ruwe huidtextuur en zichtbare poriën. Trinny London Overnight Clarity is een klinisch bewezen serum voor ’s nachts met een krachtige combinatie van ingrediënten. Terwijl je slaapt, werkt de formule om schade te helpen herstellen, het herstel te versnellen en de genen voor een lang huidleven te activeren om vroegtijdige veroudering te vertragen.

Epi-On®

Onze innovatieve, gepatenteerde molecule (azelamidopropyl dimethyl amine) werkt op de epigenetische routes van de huid om weefselherstel te helpen versnellen en het herstel van de gestreste huid te sneller te laten verlopen om de gezondheid van de huid op cellulair niveau te verbeteren.

Glycine gebonden azelaïnezuur

Deze ontstekingsremmende verbinding verheldert de huid zonder irritatie te veroorzaken en helpt pigmentvlekken te verminderen door de melanine-productie te remmen.

Chlorella Vulgaris

Een superfood voor de huid met prebiotische en probiotische voordelen om ontstekingen te kalmeren, groeifactoren voor celvernieuwing te stimuleren en een gezond microbioom te herstellen.

Retinal in combinatie met Niacinamide

De nieuwe generatie retinal is 20x actiever dan retinol en minder irriterend voor de huid. Niacinamide verhoogt de NAD+-pool in de huid die met het ouder worden afneemt, waardoor de celenergie toeneemt en het herstel van DNA wordt bevorderd. Niacinamide verhoogt ook de effectiviteit van retinal, omdat NAD+ door de huid wordt gebruikt om retinal om te zetten in retinoïnezuur, waardoor de niacinamide en retinal in Overnight Clarity een krachtige samenwerking vormen.

“In Overnight Clarity heeft ons team en laboratorium innovatie toegepast die is beïnvloed door onderzoek naar een lang leven. Nieuwe informatie uit externe klinische onderzoeken heeft aangetoond dat van onze baanbrekende formule klinisch is bewezen dat het 10 huidverouderingsversnellers* aanpakt die worden veroorzaakt door stress” – aldus Trinny Woodall, Oprichter & CEO.

Hoe te gebruiken

Breng ’s avonds na het reinigen één pompje aan op je gezicht en vermijd daarbij de zone rond de ogen. Bouw dit op tot nachtelijk gebruik. Gebruik de volgende ochtend altijd een SPF. Helderheid begint thuis.

Klinisch bewezen dat het:

  • 5 soorten rimpels vermindert
  • Huidtextuur glad maakt
  • Olie in balans brengt
  • Verstoppingen minimaliseert
  • Schade door de zon vermindert
  • Donkere vlekken en zichtbare poriën vermindert
  • De huid laat stralen
  • De huidtint egaliseert
  • 24 uur hydratatie biedt

De adviesprijs Trinny London Overnight Clarity is €82. Meer informatie vind je hier.