Paula's Choice Calm-lijn

Paula’s Choice Calm-lijn: nieuw en verbeterd

De nieuwe en verbeterde Paula’s Choice Calm-lijn biedt onmiddellijk en langdurig verlichting en hydratatie bij een gevoelige huid. Elk Calm-product pakt (naast het verzachten van gevoeligheid van de huid) ook de onderliggende oorzaken van gevoeligheid aan. De formules uit de collectie verminderen niet alleen de symptomen van gevoeligheid, maar ze gaan tegelijkertijd ook huidveroudering tegen. Waar bestaat deze verbeterde collectie gezichtsverzorging uit?

Calm Ultra-Gentle Gezichtsreiniger

De eerste verzorgingsstap van de Paula’s Choice Calm-lijn is een zachte gezichtsreiniger die make-up en onzuiverheden verwijdert en tegelijkertijd de natuurlijke beschermlaag van je huid behoudt. De verzachtende formule geeft de huid een zijdezachte finish, zodat de huid zachter en frisser aanvoelt.

De mix van extra milde, actieve ingrediënten in de Calm Ultra-Gentle Gezichtsreiniger smelt make-up en vuil weg met een verzachtend schuim dat de huidbarrière in stand houdt. Kalmerende triglyceriden en hydraterende glycerine zorgen voor een zijdezachte finish. Bij een gevoelige of overprikkelde huid, die vraagt om een milde, maar grondige reiniging en bescherming van de huidbarrière, is dit een geschikte reiniger.

In het kort:

 • Verwijdert make-up & vuil op een milde manier
 • Vermindert roodheid  
 • Laat de huid zacht en gehydrateerd aanvoelen  
 • Gebruik als eerste stap in je ochtend- en avondroutine

Calm Nourishing Milky Toner

De tweede verzorgingsstap van de Paula’s Choice Calm-lijn is een verzachtende melkachtige toner hydrateert en kalmeert direct de rode, gevoelige en huid. Tegelijkertijd voorkomt de toner toekomstige gevoeligheid door de huidbarrière te versterken.

De speciale mix van antioxidanten en huidherstellende ingrediënten heeft direct een hydraterend en kalmerend effect, voor een gezonde en – na verloop van tijd – veerkrachtige huid. Consistent gebruik helpt tekenen van gevoeligheid en zichtbare huidveroudering te verminderen. De formule van de toner is mild genoeg, zelfs voor een couperose-gevoelige huid.

De unieke mix van huidherstellende en anti-aging-ingrediënten van de Calm Nourishing Milky Toner maakt de huid gladder en zachter en vermindert roodheid zichtbaar. Ophiopogum japonicuswortel ondersteunt de huidbarrière om tekenen van gevoeligheid te helpen voorkomen, terwijl heemstwortel de huid beschermt tegen irritatie en verzachtende en huidherstellende voordelen biedt.

In het kort:

 • Verzacht onmiddellijk de gevoeligheid  
 • Versterkt de huidbarrière
 • Melkachtige vloeibare textuur   
 • Gebruik twee keer per dag na het reinigen

Calm 1% BHA Sensitive Skin Exfoliant 

De derde verzorgingsstap van de Paula’s Choice Calm-lijn is een milde exfoliant die de poriën ontstopt en dofheid aanpakt, zonder de huidbarrière aan te tasten.

Deze Calm-exfoliant verwijdert dode huidcellen aan het huidoppervlak en diep in de poriën, om vernieuwing van de huid te stimuleren, de talgproductie te verbeteren, roodheid te verminderen en een oneffen teint te verhelderen. Kalmerende plantenextracten verzachten gevoeligheid en BHA helpt grove poriën en rimpels te verfijnen.

De hydraterende crème-gel zit boordevol huidverzachtende ingrediënten die de onderliggende oorzaken van gevoeligheid aanpakken. Maak optimaal gebruik van deze ultra-milde vorm van BHA; zelfs de huid met couperose kan er de vruchten van plukken. Huidherstellende allantoïne biedt extra verzachtende voordelen.   

In het kort:

 • 1% salicylzuur (BHA) ontstopt de poriën.
 • Verfijnt de poriën
 • Kalmerende allantoïne verlicht roodheid  
 • Lichte gel-crème kalmeert de gevoelige huid  
 • Gebruik na het reinigen en tonen

Calm Repairing Serum  

De vierde verzorgingsstap van de Paula’s Choice Calm-lijn is een serum. Dit serum is rijk aan antioxidanten, overspoelt de huid met bewezen huidverzachtende ingrediënten om roodheid en irritatie direct te verminderen. Het Calm Repairing Serum is krachtige formule die huidherstellende en anti-aging-ingrediënten zoals bèta-glucaan en ceramiden gecombineerd met antioxidantrijke plantenextracten bevat (volgens onderzoek behoren deze ingrediënten tot de meest heilzame voor de gevoelige huid). Daarom is het Calm-serum de enige formule die uit de oorspronkelijke Calm-collectie is bewaard; het voldoet nog steeds aan de hoogste standaard.

Het serum biedt direct verlichting voor de kwetsbare huid, terwijl milde en effectieve anti-aging-ingrediënten de tekenen van huidveroudering aanpakken. Herstellende antioxidanten zorgen ervoor dat de huid gezonder, jeugdiger en veerkrachtiger wordt. De formule is voedend voor alle huidtypes en erg mild; zelfs de couperose-gevoelige huid tolereert dit serum.

In het kort:

 • Verlicht roodheid direct
 • Maakt rimpels zichtbaar gladder  
 • Helpt gevoeligheid te voorkomen   
 • Voedt alle huidtypes, zelfs de couperose-gevoelige huid

Calm Rescue & Repair Weightless Nachtcrème

Dan is er een lichte nachtcrème voor gevoelige, gemengde tot vette huidtypen, met een doelgerichte mix van verzachtende ingrediënten, die roodheid en gevoeligheid snel tegengaat en de huid weerbaarder maakt.

Deze lichte nachtcrème biedt hydratatie en heeft verzachtend eigenschappen. De frisse formule vermindert roodheid en versterkt de huidbarrière. De doelgerichte formule helpt de reactieve huid om zich gezonder te gedragen en geeft de huid een gelijkmatige tint. Krachtige, milde antioxidanten en huidverstevigende peptiden verminderen rimpels zichtbaar.

De belangrijkste ingrediënten van de Calm Weightless Nachtcrème zijn uitgekozen om de onderliggende factoren van een gevoelige en rode huid aan te pakken. Het kalmeert en hydrateert direct en geeft de huid een jonger uitziende uitstraling. Antioxidanten en huidherstellende ingrediënten helpen de vette huid om er gladder en gezonder uit te zien.

In het kort:

 • Antioxidanten kalmeren zichtbaar roodheid   
 • Geeft je huid een gezonde, jonger uitziende uitstraling  
 • Herstelt een aangetaste huidbarrière   
 • Lichte lotion textuur  
 • Onderzoek toont aan dat het de huid tot wel 24 uur hydrateert

Calm Rescue & Repair Intensive Nachtcrème  

Daarnaast is er ook een rijke nachtcrème voor de droge, gevoelige huid, die de huidbarrière versterkt om de veerkracht van de huid – na verloop van tijd – te verbeteren. Tegelijkertijd worden rimpels & een doffe huid aangepakt. De unieke mix van antioxidanten, verzachtende en huidherstellende ingrediënten zorgt voor een soepele, stralende finish. De milde formule is zelfs geschikt voor de couperose-gevoelige huid.

De Calm Intensive Nachtcrème zorgt voor intensieve hydratatie en bij consistent gebruik geeft het de reactieve huid een gezonde, jonger uitziende uitstraling. Kalmerende emoliënten en antioxidanten houden vocht vast en versterken de huidbarrière. Multifunctionele peptiden beschermen tegen vroegtijdige tekenen van huidveroudering, terwijl glycogeen de onderliggende oorzaken van gevoeligheid aanpakt.  

In het kort:

 • Hydrateert de droge, reactieve huid intensief  
 • Herstelt een aangetaste huidbarrière  
 • Pakt onderliggende oorzaken van roodheid aan  
 • Rijke, verzachtende crème maakt de huid soepel
 • Onderzoek toont aan dat het de huidbarrière tot 24 uur hydrateert & verbetert

Kijk voor meer informatie over de Paula’s Choice Calm-lijn op de website van Paula’s Choice.