SNCKBR

Typhoon’s NWS-Flash juni 2018

Marlies Bax schrijft over de meest smakelijke culinaire merken van de wereld als The Storyteller van Typhoon HospitalityTHE hospitality storytelling agency. Van restaurant tot hotel tot spirit en alles ertussenin; is het hospitality, dan is Typhoon erbij. Iedere maand presenteert Marlies een culinaire news-flash op Lifestyle NWS.

Open Kooi festival @ De Kanarieclub

Zondag is zo het nieuwe zaterdag, want tijdens Open Kooi bij de Kanarieclub ga je nog lang niet op stok. Op zondag 10 juni dans je tijdens dit indoor festival het weekend uit. (Live)muziek, silent disco, DJ’s, kunst en genoeg vogelvoer om heel lang door te gaan. Vink je jezelf vóór 9 juni op aanwezig in het Facebookevent voor een plek op de gastenlijst. Vlieg je last-minute binnen? Kaartjes aan de deur kosten 5 euro. 

17 juni: I love papa!

Niet helemaal toe aan een ‘Ik (hartje) papa’-tatoeage? Geeft niet. Restaurant C doet namelijk ook super cheesy. Tijdens Cheesy Fathers Sunday trakteer je je favoriete man op een whisky en kaasproeverij. Punten scoren doe je met een 4-gangenlunch bij BAUT. Inclusief bier Two-Chefs beer pairing en de WK-wedstrijd Duitsland-Mexico op groot scherm. En papalief die jou ooit de fles gaf, geef jij dit keer een fles. En niet zomaar eentje. Zo werd The Glennlivet Captain’s Reserve gerijpt op cognacvaten. Of ga voor de ultieme klassieker van Ardbeg Ten Years Old.  

Nieuw in Utrecht: het grootste plant-based restaurant van Europa

Je favoriete spot voor (not) so guilty pleasures, SNCKBR, heeft nu ook een locatie in Utrecht. Ditmaal volledig vegan en daarmee het grootste plant-based restaurant van Europa. ‘Het groentje’ aan de Vredenburg serveert SNCKBR-klassiekers waaronder pizza en burgers met daarnaast internationale gerechten zoals Chinese Bao Buns. Carrot for the environment? Het interieur van SNCKBR IV is ook nog eens leerloos en de bedrijfskleding fairtrade. 

Taco ‘bout a party bij Escobar 

Al een bijna een jaar maakt Escobar elke dag tot een warmbloedig fiestas. En dat viert de batrso-tapasbar op 17 juni met muchas cervezas, G&T’s en taco’s. De salsavoetjes gaan van de vloer. Krijg je het hiervan Spaans benauwd? Geen nood. Escobar geeft een lesje ‘Salsadansen 101’.  

Is komkommer de nieuwe bitcoin?

14 juni is wereldkomkommerdag. En waar Hendrick’s Gin haalde vorig jaar nog de grootste, kleinste en waarachtigste komkommerdierentuin naar Amsterdam. Dit jaar verandert ’s werelds meest eigenaardige gin de complete finaciele markt met pop-up bar De Komkommerkantine. Op 14 & 15 juni betaal je met de groenste valuta ter wereld. De eerste ongewone Hendrick’s & Tonic kost geen cash of cryptos, maar 1 komkommer. Nip hem met overdadig veel komkommerdelicatesses en dito entertainment. Komkommer je ook? Meld je aan via Facebook en volg verdere instructies van de Cucumber Hotline +316 54 34 59 23. 

WK Foodballen 

Om het juichen niet te verleren tijdens weer een oranjevrij kampioenschap, transformeert de Foodhallen in de Foodballen. Een keert meejuichen met Brazilianen of de Costa Ricanen? Claim een plek op de tribune van vak Foodhallen en kijk alle wedstrijden op grote scherm met buckets bier en bitterballen. Of strijd met je team tijdens de sportdag. You are the champion? Dan sponsort Foodhallen een jaar lang je teamkleding en een geheel verzorgde derde helft in de sportbar. 

 

Have a good – and tasty – month!

Xoxo

Marlies

 

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!