flexwerkplekken-5

De mooiste flexwerkplekken in Nederlandse luxe hotels

Buiten de deur werken is het nieuwe 9 tot 5 op kantoor. Wij hebben ons hierdoor laten inspireren en een lijstje opgesteld met de mooiste flexwerkplekken, om te ontsnappen aan de dagelijkse kantoorsleur. Voor een productieve dag in een inspirerende omgeving kun je terecht bij één van deze mooie luxe hotels in Nederland.

flexwerkplekken-2

Werken in de Amsterdamse Houthavens

Altijd al willen flexwerken in de Amsterdamse Houthavens? Dan is hotel BOAT&CO een fantastische tip. Als je even toe bent aan rust, volledige focus en een ontspannen sfeer is dit de plek waar je moet wezen. Het inspirerende interieur spreekt eenieder aan en de open lobby is ideaal als je behoefte hebt aan een beetje gezelligheid, wat hopelijk weer leidt tot inspiratie, nieuwe energie en ideeën. De kamers beschikken over een volledig ingerichte keuken, een woongedeelte en natuurlijk een work spot, je kunt hier dus ook gerust werken. Eerder klaar dan verwacht? Drink een lekker drankje bij restaurant Vessel en geniet van uitzicht op het IJ. Boek hier je kamer.

flexwerkplekken-3

Een werkvakantie bij voco The Hague

Ontsnap aan de dagelijkse sleur bij hotel voco The Hague. Dit 4-sterren hotel is gelegen in een prachtig voormalig bankgebouw aan de Kneuterdijk in het Koninklijk Kwartier. Het hotel heeft de ideale ligging om met de voet de stad te ontdekken of stap in de tram om in een mum van tijd op het strand te staan. De comfortabele hotelkamers met accenten van over de hele wereld ingericht. Zo kun je als echte overzeese verkenner slapen in een gematigd stedelijk huis. Daarnaast beschikt het hotel over een zeer inspirerende plek genaamd: Botanica Kitchen & Bar. In dit restaurant kan de hele dag door gewerkt worden en kun je genieten van een welverdiende lunch. Met een menu dat is geïnspireerd op producten van Nederlandse bodem houdt het restaurant rekening met seizoen gebondenheid. Ook focussen ze zich op een duurzame toeleveringsketen van product tot bord. Extra fijn: bij mooi weer kun je heerlijk genieten van de zon op het terras. Of ontspan in de rustgevende binnentuin. Dit klikt toch als een ideale werkvakantie? Klik hier voor meer informatie.

flexwerkplekken-4

Hyatt Regency – Mama Makan Amsterdam voor je ideale werk/fun verblijf

In Amsterdam Oost vind je restaurant Mama Makan, dat zich in het Hyatt Regency hotel bevindt. Om het voor iedereen mogelijk te maken om een keer buiten de deur te werken heeft Mama Makan de Flex Work Package. Hiermee krijg je voor slechts €22 twee drankjes, onbeperkt water, ontbijt of lunch en een afternoon snack. Even geen concentratie meer? Bij het arrangement zit ook nog gratis toegang tot de sportschool in het hotel. Even alle frustratie eruit sporten en weer door! Dit laatste kan overigens ook door middel van een potje poolen of door even een luchtje te scheppen op de heerlijke binnenplaats. Hotel Hyatt Regency heeft naast flexwerkplekken ook een sauna met steam & relax ruimte. Meetings zijn ook geen probleem, boek hiervoor gewoon een van de vergaderruimtes. Na een lange werkdag schuif je zo aan bij Mama Makan voor een Indonesische rijsttafel of een van de andere specialiteiten. Reserveer hier je tafel.

flexwerkplekken-5

Flexwerken in hartje Rotterdam bij Room Mate Bruno

Gevestigd in een voormalig theepakhuis in hartje Rotterdam vind je Room Mate Bruno. In dit kleurrijke hotel kijk je je ogen uit en ook in de omgeving zijn architectonische hotspots van onder andere Rem Koolhaas en Fortuyn te vinden. Room Mate Bruno zelf is ontworpen in samenwerking met de beroemde ontwerpstudio Teresa Sapey + Partners. Wat werken betreft zit je bij Bruno goed, door het hele hotel zijn namelijk werkplekken gecreëerd. Trek tussendoor? Een hapje eten doe je bij de Foodhallen, wat zich in hetzelfde pand bevindt. Hier eet je gerechten van over de hele wereld. Liever buiten het hotel werken? Als Room Mate Bruno gast kun je gratis gebruik maken van Manet. Dit is een portable hotspot apparaatje wat je overal in Rotterdam mee naar toe kunt nemen. Je boekt jouw verblijf via deze link naar de website.

flexwerkplekken-1

Opladen doe je bij Kanarie Club

Deze kleurrijke plek vind je aan het Bellamyplein in Amsterdam en wordt ook wel de ideale zzp-werkplek genoemd. Waarom? De ligging van de Amsterdamse Hallen is onwijs centraal en je bent hier van alle gemakken voorzien. Van koffietentjes tot concept stores en restaurants. Ideaal om even rond te struinen onder het mom van een work break. De Kanarie Club is al vanaf 9:00 uur geopend en je kunt hier genieten van het all day concept: ontbijt, lunch, diner, borrel en alles wat daar tussenin zit. Je vindt overal stekkers om je laptop of telefoon op te laden en overal zijn kluisjes aanwezig voor eventuele persoonlijke bezittingen. Het personeel is ingesteld op flexwerkers en staat niet ieder kwartier aan je tafel om te vragen of je nog wat wilt drinken. Wel zijn ze goed in je voorzien van tips voor de lekkerste gerechtjes. Na de drukke werkdag is deze locatie ook bij uitstek geschikt voor een borrel met je collega’s. Je tafeltje kun je hier reserveren, maar op de bonnefooi binnenlopen is ook goed.