Morgan & Mees Rotterdam

Morgan & Mees opent tweede hotel in Rotterdam

Het is zover, Morgan & Mees heeft haar deuren geopend in Rotterdam. In een andere stad, maar met dezelfde geweldige missie: gasten een onvergetelijke ervaring bezorgen met topservice, heerlijk eten, een inspirerende omgeving en luxe hotelkamers. Niet alleen voor internationale reizigers, maar ook voor locals, elke dag van de week.

Complete metamorfose

Morgan & Mees Rotterdam is trots op het restaurant, de bar, het terras en de 20 prachtige kamers die na een lang renovatieproces van 2 jaar gecreëerd zijn inzet monumentale pand aan de Mathenesserlaan 145. De voormalige thuisbasis van schors en Radio Rijnmond is liefdevol gerenoveerd, met behoud van de monumentale Bauhaus stijl.

Myrthe Slotemaker, Managing Director, over de opening: “We hebben hier zo lang naartoe geleefd. Het is fantastisch om te zien hoe de sfeer en het karakter van het pand behouden zijn gebleven terwijl alle ruimtes een totale transformatie ondergingen. Het pand is in ere hersteld en wij streven ernaar om op deze plek verbinding te brengen tussen locals en internationale reizigers. Waarbij Morgan staat voor de reiziger en Mees voor de buurtbewoner.

Morgan & Mees Rotterdam-2

De kamers

Elke kamer ademt een ontspannen en inspirerende sfeer, en is uitgerust met alle luxe die je als gast wenst. Van de “Cute Rooms” tot het ruime penthouse met buitenterras, waar je een adembenemend uitzicht over de Rotterdamse skyline krijgt voorgeschoteld. De drie “Natural Rooms” hebben hun eigen balkon. De “Extra Comfy Rooms” zijn uitgerust met baden. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, Marie Stella Maris producten, koffie- en theefaciliteiten en wifi.

Morgan & Mees Rotterdam-3

Culinair vakmanschap

In het restaurant van Morgan & Mees Rotterdam kun je 7 dagen per week vanaf 8 uur terecht voor ontbijt, lunch of diner. Alles draait om kwaliteit. De koks van Morgan & Mees Rotterdam zijn kritisch en willen weten hoe producten gekweekt en geteeld worden. De menukaart biedt een combinatie van lokale, seizoenspecialiteiten en moderne internationale gerechten. Gasten kunnen kiezen wat ze willen: één, twee, drie of vier gangen, op welk tijdstip op welke dag je het restaurant ook bezoekt.

Bruisende Bar

De bar van Morgan & Mees Rotterdam is de hotspot waar je de lekkerste verse sapjes scoort bij het gezinsontbijt, van je koffie geniet tijdens een werkoverleg of in het weekend cocktails drinkt na een week hard werken. Hier komende werelden samen en zijn gezellige hoekjes gecreëerd waar je kunt ontspannen met vrienden of een spontaan praatje maakt met je buurman.

Morgan & Mees Rotterdam-4

Private Dining

De private dining ruimte biedt de perfecte plek voor vergaderingen, maar is ook ideaal voor intieme diners, productlanceringen of feestjes. Met het prachtige plafond, de grote tafel en directe toegang tot de bar, zijn de mogelijkheden eindeloos. Ze denken graag creatief mee om de ervaring perfect gelaten aansluiten bij jouw persoonlijke wensen.

Altijd terrasweer

En last but not least, het terras! Met ruimte voor 50 gasten, is deze buitenparel de plek om te ontbijten, lunchen, dineren of borrelen. De heaters verwarmen je tijdens knusse winterdagen, terwijl de verfrissende drankjes zorgen voor verkoeling op warme zomeravonden.

Historisch monument

Morgan & Mees Rotterdam heeft haar stek gevonden in een historisch pand aan de Mathenesserlaan 145. Het Hotel ligt op slechts 5 minuten van het bruisende centrum van Rotterdam, omringd door talloze hotspots. Restaurants, musea, winkels en meer. Vraag naar de aanbevelingslijst of overleg met het team en ontdek precies wat je moet zien of wil ervaren in deze geweldige buurt.

Meer informatie vind je hier.