Gastrovino

Gastrovino opent haar deuren in Rotterdam-West

Afgelopen maand is Rotterdam-West verrijkt met de opening van Gastrovino. Er is voor iedere smaak wel wat te vinden, want het uitgebreide assortiment aan kazen uit binnen- en buitenland, ambachtelijke charcuterie, prijswinnende wijnen, vers gebrande noten en verfijnde chocolade vullen de zaak tot aan de nok toe vol. Gevestigd in het voormalige pand van Vermeyden, is Gastrovino een gewilde culinaire bestemming voor iedere doorgewinterde foodie. De winkel wordt gerund door moeder Melanie van Ommeren en dochter Naomi van Ommeren. Ervaring in de detailhandel hebben de dames genoeg; maar na jarenlang een kledingzaak te hebben gerund, wilde Naomi nu haar culinaire dromen waarmaken.

Delicatessen uit binnen -en buitenland en kwaliteitswijnen tot aan het plafond

Kersverse eigenaresse Naomi van Ommeren heeft enige tijd in Spanje gewoond, waar haar liefde voor goed eten én uitgebreid borrelen een extra verdieping kreeg. “Je zou het misschien niet zeggen, maar een borrelplank samenstellen is een hele persoonlijke aangelegenheid. Een goedgevulde borrelplank, in combinatie met de perfecte wijn, verbindt jong en oud, vrienden en familie. Het is de sfeerbepaler voor een bijeenkomst en kan een avond zoveel plezier brengen. Samen met een klant de perfecte borrelplank samenstellen: dat is wat ik het liefste doe.”

Een familieaangelegenheid

Het was vanzelfsprekend dat Naomi’s moeder haar compagnon werd: “Mijn moeder en ik kennen elkaar door en door. We weten precies wat we aan elkaar hebben en hoe we elkaar aanvullen. Om nu samen Gastrovino Rotterdam te openen, is als een droom die uitkomt. Met haar kennis van bedrijfsvoering en mijn passie voor wijn en delicatessen, vormen we een ijzersterk team. We kunnen niet wachten om iedereen uit de buurt van al het heerlijks te laten proeven”, vertelt een enthousiaste Naomi. Ook de beginnende fijnproever kan zijn hart ophalen in het statige pand aan de Nieuwe Binnenweg. Er is namelijk altijd een specialist aanwezig om bezoekers te voorzien van advies op maat.

Een divers aanbod voor fijnproevers

Gastrovino Rotterdam belooft een diverse ervaring voor fijnproevers. Met een selectie van kazen die zorgvuldig zijn gekozen uit verschillende hoeken van de wereld en uit Nederland, is er voor ieder wat wils. Het assortiment ambachtelijke charcuterie biedt een scala aan smaken, van delicaat tot hartig. De wijncollectie, samengesteld met een flinke dosis expertise, omvat prijswinnende selecties van gerenommeerde wijnhuizen, waarmee Gastrovino zich onderscheidt als een bestemming voor de echte wijnliefhebber. Naast de uitgebreide kaas- en wijnselectie, biedt Gastrovino Rotterdam ook vers gebrande noten, verschillende tapas en chocolade om het assortiment compleet te maken.

Over Gastrovino

Al 90 jaar weet Gastrovino liefhebbers door heel Nederland te voorzien van de lekkerste specialiteiten uit binnen -en buitenland. Allemaal dankzij een groep vooruitstrevende winkeliers die met elkaar de basis legde voor het huidige Gastrovino. Onder het motto: ‘samen zijn we sterker dan alleen’ begonnen zij gezamenlijk kruidenierswaren in te kopen. Gastrovino telt, sinds haar oprichting in 1932, vestigingen verspreid over heel Nederland. Elke winkeleigenaar voorziet op zijn/haar locatie in de wijn- en delicatessenbehoeften in de regio.

Meer informatie over Gastrovino in Rotterdam-West vind je hier.

Gastrovino-2
Gastrovino-3