d’Ouwe Moer-3

Sfeervolle vergader- en eventlocatie d’Ouwe Moer geopend in Rotterdam

Deze maand is aan de Rotterdamse Admiraliteitskade d’Ouwe Moer geopend. Een roze verandahuis met daarin veelal bontgekleurde ruimtes voor verschillende bijeenkomsten. Een vergader ‘suite’, gezellige grote bar, verschillende breakout rooms en een via een aparte opgang bereikbaar appartement met living, bar en slaapkamers. Wie d’Ouwe Moer boekt voor een vergadering, event of shoot verzekert zich van een inspirerende ruimte op een bruisende plek middenin Rotterdam.

Kleurrijk en bourgondisch

De inrichting en sfeer van d’Ouwe Moer zijn een eerbetoon aan de vader van de eigenaar van het pand. Een kleurrijk en bourgondisch persoon met een grote liefde voor het buitenleven, de stad Rotterdam en het vieren van memorabele momenten. De eigenaren van ‘d’Ouwe’ hebben de eventlocatie bewust niet ingericht als standaard vergaderplek. Marie-Claire Moerkerk: “Het charmante pand leent zich perfect voor deze indeling en inrichting. Iedereen moet zich thuis voelen op onze locatie. Van vergaderingen tot een boekpresentatie of vriendinnenlunch: dat kan hier makkelijk allemaal”.

Boek het hele huis of één etage

d’Ouwe Moer is af te huren in zijn geheel, maar heeft twee verdiepingen die ook afzonderlijk te huren zijn. Op de begane grond direct na de entree bevindt zich grote bar The Admiral met plek tot wel 60 personen. Daarachter bevinden zich twee breakout rooms. Helemaal achterin is tuinkamer The Mary, vergaderruimte met plek tot 14 personen en suite in één. In de kelder, toegankelijk via een trap in het bargedeelte, zit cosy hangout The George. Ingericht als mancave met ruimte voor een spelletje of om ongestoord tv te kijken. Op de gezellige veranda bevindt zich een trap die leidt naar het roze appartement op de bovenste etage van d’Ouwe Moer. ‘l’Amoer’ is apart te boeken en heeft slaapplek voor twee tot vier personen, een eettafel, gezellige bar met keukeneiland en living. Een heerlijke plek voor ongedwongen meetings of een brainstormsessie, vriendenweekend of familie getaway in de stad.

Lekkers van Kaat

Voor catering werkt d’Ouwe Moer nauw samen met directe buren Kaat Mossel, Rotterdams meest bekende huiskamerrestaurant voor lunch en diner. Vanuit de keuken van Kaat kunnen wensen voor bijvoorbeeld een lunch of andere happen gemakkelijk worden georganiseerd.

Kijk voor meer informatie op www.d-ouwe-moer.nl

d’Ouwe Moer
d’Ouwe Moer-2
d’Ouwe Moer-4
d’Ouwe Moer-5
d’Ouwe Moer-6