Posthotel-Achenkirch

Luxe genieten in 5-sterren adult-only spahotel Posthotel Achenkirch in Oostenrijk

Posthotel Achenkirch, een toonaangevend 5-sterren adult-only hotel gelegen in het prachtige Achenkirch, is verheugd om Nederlandse bezoekers te verwelkomen, in zowel winter als in de zomer. Met slechts 900 kilometer rijden van Amsterdam (750 kilometer vanuit het zuiden van Nederland), is dit de perfecte bestemming voor wie een weekend in de watten gelegd wil worden en een onvergetelijke ervaring wenst in het hart van de Tiroler Alpen. Gelegen in het hart van het natuurgebied Karwendel en in de nabijheid van de prachtige Achensee, omarmt Posthotel zijn gasten.

Bekroonde keuken

Ook de culinaire ervaring in Posthotel Achenkirch is onvergetelijk, in de bekroonde keuken wordt gastronomie naar een ander niveau getild: eten als bron van welzijn. In restaurant TENZO combineren ze de Alpenkeuken met Aziatische geneeskunst. Tel hier 7.000 m² oppervlak aan spa en een scala aan sportactiviteiten in de natuur bij op, en je hebt een perfecte formule voor een rustgevende vakantie.

Adult-only 

Het spahotel voor volwassenen biedt een luxe vakantieparadijs aan de Achensee. Gasten van 18 jaar en ouder kunnen genieten van vriendelijke service, indrukwekkende water- en wellnessfaciliteiten, en comfortabele kamers en suites. Het hotel biedt ook een uitgebreide spa- en wellnesservaring, inclusief sauna’s, zwembaden en meditatieruimtes. Het Posthotel biedt gevarieerde wellness-faciliteiten waaronder Shaolin, yoga en traditionele Chinese geneeskunde (TCM). Hier is alles ontworpen om een gevoel van innerlijke balans en welzijn te bevorderen.

Sporten in de natuur

Met zijn idyllische ligging te midden van adembenemende natuur en het uitgebreide aanbod aan luxe faciliteiten, zoals een wellnesscentrum, een golfbaan, een manege en diverse sport- en ontspanningsmogelijkheden, biedt Posthotel Achenkirch een onvergetelijke ervaring voor gasten die op zoek zijn naar rust, ontspanning en recreatie. De prachtige landschappen kunnen verkend worden tijdens wandel- of mountainbiketochten, er is fietshuur voor mountainbikes en e-bikes, of geniet van begeleide wandel-, fiets- en mountainbiketochten die het hotel organiseert. Golfers kunnen hun vaardigheden aanscherpen op de eigen 9-holes alpine golfbaan, terwijl paardenliefhebbers kunnen genieten van rijlessen, ritten en koetsritten in de eigen manege van het hotel. Voor degenen die van tennis en squash houden, biedt het hotel zowel buitenbanen als een overdekte tennisbaan. Watersportliefhebbers kunnen zich uitleven met zeilen, surfen, kanoën, zwemmen, duiken en stand-up paddle mogelijkheden op de nabijgelegen Achensee.

Een feel good hotel voor volwassenen

Een feel good hotel voor volwassenen, gelegen tussen de bergen Karwendel en Rofan aan het idyllische Achensee meer in Tirol. Met de grootste spa-oase van Tirol, talrijke wellnessbehandelingen en een bekroonde gastronomische keuken een waar paradijs voor alle wellness- en ontspanningszoekers.

Meer informatie? Bekijk hier de website van Posthotel Achenkirch.

Posthotel Achenkirch-2
©Posthotel Achenkirch
Posthotel Achenkirch-3
©Posthotel Achenkirch Jenni Koller
Posthotel Achenkirch-4
©Posthotel Achenkirch
Posthotel Achenkirch-5
©Posthotel Achenkirch
Posthotel Achenkirch-6
©Posthotel Achenkirch
Posthotel Achenkirch-7
©Posthotel Achenkirch Jenni Koller
Posthotel Achenkirch-8
©Posthotel Achenkirch Jenni Koller
Posthotel Achenkirch-9
©Posthotel Achenkirch Jenni Koller
Posthotel Achenkirch-10
©Posthotel Achenkirch Jenni Koller
Posthotel Achenkirch-11
©Posthotel Achenkirch Jenni Koller
Posthotel Achenkirch-12
©Posthotel Achenkirch
Posthotel-Achenkirch-13
©Posthotel Achenkirch Thomas Steinlechner