Lifestyle NWS Culinair Oktober 2019

Lifestyle NWS Culinair Oktober 2019

Kristel schrijft over de meest smakelijke merken van de wereld als The Storyteller van Typhoon Hospitality, THE hospitality storytelling agency. Van restaurant tot hotel tot spirit en alles ertussenin; is het hospitality, dan is Typhoon erbij. Iedere maand presenteert Kristel een culinaire news-flash op Lifestyle NWS.

NENI’s Sunday Brunch Party | 27 oktober 12:00 – 15:00

NENI

De twee dingen waar ze in Tel Aviv het allerbeste in zijn: feesten en eten. Breng deze twee activiteiten samen bij NENI Amsterdam en wat krijg je dan? Juist, een gigantisch zondags brunchfestijn. Want wat is er na een nacht lang feesten nou fijner dan uitgebreid tafelen met vrienden (én een glas mimosa tegen de kater)? Verwacht verse shakshuka pruttelend op ’t fornuis, tafels vol kleurrijke mezze en traditionele zoetigheden onder begeleiding van livemuziek. Er zijn nog maar een paar plekjes beschikbaar. Twijfel dus niet te lang en reserveer snel op NENI-Amsterdam.nl. 

Foodhallen Den Haag geopend! | Vanaf 14 oktober

foodhallen

Volgende week opent dan eindelijk die mooie Foodhallen achter de duinen. Want na Amsterdam en Rotterdam krijgt ook de hofstad haar eigen indoor foodhal. Winkelhof de Haagsche Bluf werd nieuw leven ingeblazen en zal nu, met 12 foodstands en twee bars, een verzamelplaats zijn van ’t lekkerste van Den Haag. Van de barbecueburgers van Jord Althuizen tot de authentieke falafel van Holy Falafel. Maar ook uit de tap schuimt ’t Haagsch. Samen met brouwerij Kompaan ontwikkelde Foodhallen een exclusief ‘Haagsche Bluf’ biertje. Oh, oh, Foodhallen, wat smaakt dat goed. 

BARDAK Tel Avivian Brunch – ADE Hangover Edition | 20 oktober

bardak

In oktober kleurt Amsterdam weer geel en zwart en openen alle clubs de deuren voor de internationale top van de dancescene. Juist, het is tijd voor Amsterdam Dance Event. Sluit je week goed af – of tank nog even bij voor ’t allerallerlaatste feestje – bij de BARDAK Tel Avivian Brunch ADE Hangover edition. Voor €25,- krijg je een tafel vol lekkers. Huisgemaakte pita’s, babaganush, hummus, burekas, jachnun en nog veel meer Tel Aviv streetfood. Uiteraard weggespoeld met je favoriete brunch cocktail. Laat die espresso martini’s maar doorkomen.

Moon x ADE diner | 16 t/m 21 oktober

moon

Tussen al het clubhoppen en de katers door is het misschien verleidelijk om te kiezen voor de snackbar op de hoek. Maar zeg nou zelf, jij verdient toch veel beter? Daarom eten we tijdens deze ADE eens op niveau – op zo’n 100 meter om precies te zijn. Restaurant Moon in het bijna-topje van de A’DAM Toren serveert een speciaal ADE-menu door hun eigen topchef Jaimie van Heije. Voor maar €39,50 eet je hier een uniek driegangenmenu met o.a. corvina ceviche, ossenhaas met truffel en een Piña ColADE toe. Het leukste (naast ’t fantastische uitzicht)? In de kelder wacht club Shelter al op je voor de volgende ronde danspasjes.  

Have a good – and tasty – month!

Xoxo

Kristel

 

Meer culinaire artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS culinaire rubriekk!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!