culinair december 2019

Lifestyle NWS Culinair December 2019

Mandy schrijft over de meest smakelijke merken van de wereld als The Storyteller van Typhoon Hospitality, THE hospitality storytelling agency. Van restaurant tot hotel tot spirit en alles ertussenin; is het hospitality, dan is Typhoon erbij. Iedere maand presenteert Mandy een culinaire news-flash op Lifestyle NWS.

Wolf on Location

Wolf on Location

Kijk jij uit naar een knus kerstdiner in eigen huis zonder zelf uren in de keuken te staan? Chef Michael Wolf en zijn team bezorgen jou dit jaar een zorgeloze kerst. Ze staan bij jou op de stoep met een tas vol ingrediënten, bijzondere wijnen, prachtig servies en een fijne dosis Oostenrijkse gastvrijheid. Het enige waar jij je mee hoeft te bemoeien is het aantal gangen, variërend van 4, 6, 8 tot 15. In december en januari trakteert Wolf on Location in het kader van de feestdagen op 10% korting op een diner aan huis. Schuif aan, ontspan en geniet van de culinaire creaties die Wolf’s team voor jullie op tafel zet. Via deze link maak je een reservering.

Foodhallen

Foodhallen

Na het succes van de Foodhallen in Amsterdam, zijn nu ook Rotterdam en Den Haag sinds kort een Foodhallen rijker. Driedubbel feest! Omdat kerst draait om (veel) eten, gemoedelijke kerst jingles en warme gezelligheid, organiseert de Foodhallen een special Bands & Bites Christmas Edition bij alledrie de locaties. Tijdens dit kerstfestijn blèr je ongegeneerd mee op de fijnste kerstnummers gespeeld door de band. Met een feestelijke kerstcocktail in de hand natuurlijk. 

blooming

blooming

In het noorden van ons land vind je het artistieke plaatsje Bergen, waar je komt voor de nodige ontspanning, prachtige omgeving en een gezellige tijd met familie, vrienden of geliefde. blooming, gelegen in het midden van de bosrijke natuur van Bergen, leent zich daarom perfect voor een rustgevende kerst. Met de feestdagen haalt het hotel alles uit de kast om jou een bijzonder verblijf tussen de Schoorlse duinen te bieden. Wandelen in de natuur, opwarmen bij de open haard en aanschuiven bij een 4-gangen diner. Bubbeltje te veel? Geen probleem. Met het uitgebreide kerstontbijt en een verfrissende duik in het zwembad ben je binnen no time weer zo fris als een hoentje. Maak je reservering via de website. 

Bar Fisk

bar-fisk

Kerst gaat hand in hand met feestelijke drankjes, heel veel eten en cadeaus. Daarom trakteert Bar Fisk jou en je geliefden op een speciaal kerstmenu vol favorieten van de chef. In verschillende rondes van kleine gerechtjes proef je hier verrassende smaken gebaseerd op de markten van Tel Aviv. Met rauwe, gegrilde of gebakken ingrediënten. En waar het eten de ziel is van Bar Fisk, zijn de drankjes onmiskenbaar het hart. Bartenders shaken en schenken deze dagen bijpassende cocktails als finishing touch. L’chaim!

&moshik

&moshik

Pak dit jaar uit met kerst! Niet alleen de cadeaus, maar ook met het diner. Zo kun je bij &moshik terecht voor een culinair kerstmenu, gebaseerd op een ‘cuisine emotional’, met herinneringen en emoties als belangrijkste ingrediënten. Twee-sterrenchef Moshik Roth neemt je mee op culinaire reis en bereidt gerechten als moderne sushi met aubergine, zaalouk en ingelegde citroen of Veluwse ree met mandarijn. Het menu wordt gecomplementeerd met verschillende wijnen en bubbels die sommelier Charlotte Wagner zorgvuldig voor je selecteert. Bij &moshik beleef je een kerst om nooit meer te vergeten. Reserveer hier jouw plekje. 

Have a good – and tasty – last month of the year!

Xoxo

Mandy

 

Meer culinaire artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS culinaire rubriekk!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!