Typhoon’s NWS-Flash februari 2018

Marlies Bax schrijft over de meest smakelijke culinaire merken van de wereld als The Storyteller van Typhoon Hospitality, THE hospitality storytelling agency. Van restaurant tot hotel tot spirit en alles ertussenin; is het hospitality, dan is Typhoon erbij. Marlies serveert de lekkerste nieuwtjes op Lifestyle NWS. En die komen speciaal deze maand met een romantisch randje. 

De Flirthallen

Op 14 februari maakt De Foodhallen haar reputatie als ultieme datelocatie weer waar. Want ook dit jaar verandert de indoor food market in Neerlands enige Flirthallen! Cupido helpt iedereen eigenhandig zijn wederhelft te vinden, geliefden trouwen voor een dag en Par Hasard bezingt zwoel l’amour terwijl oesters en champagne beminden vast in de… juiste… stemming brengen.

Zij die afgelopen jaar kwijlend aan de Foodhallenbar hingen om het telefoonnummer van de barman te raden hebben geluk. Vergeet ‘The Bachelor’! De Foodhallen presenteert ‘ THE BARTENDER’.  Vijf begeerde bartenders presenteren zich op Facebook. Ieder kiest één schone snackster uit de likes en comments voor een date op 14 februari. Meld je aan als potentiële liefde. Oh, love me (bar)tender.

Sterrenkijken bij MR PORTER

Sterrenkijken onder een warm kleedje? Nestel je met ‘die ene’ op het verwarmde dakterras van MR PORTER. Slecht weer? Geen probleem, ook binnen heb je prachtig uitzicht vanuit de nok van het W hotel in Amsterdam. Het hardvuur knispert, de cocktails lonken harder dan de ogen van je lief. Voor €95,- p.p. kun je ook nog het speciale valentijnsmenu bestellen.

Proost op L’aMOER

Én Valentijnsdag én de eerste verjaardag; Groenterestaurant MOER heeft wat te vieren in het kwadraat. Nip huis op 14 februari het aperitief van het huis en als je kiest voor een chef’s menu krijg je ook nog een extra gerecht. Tja, wie jarig is trakteert. Spoiler: ze hebben ook nog een verrassing in petto om je hart te veroveren.

Serenades aan de liefde in Tunes Bar

Hendrick’s Gin, een hartstochtelijke romance tussen komkommer en roos, schenkt op 14 februari liefdesdrankjes in het Conservatorium Hotel. Tunes Bar verandert in een paradijs voor tortelduiven waar Hendrick’s driftige dichtdienst stante pede serenades aan geliefden tikt. Jij en je beminde nippen punch, een Hendrick’s & Tonic of Tunes’ valentijnscocktail. De zielsverwanten – lees: bijpassende hapjes – van de drankjes komen uit de keuken van Schilo van Coevorden.

Luxe liefde bij THE DUCHESS*, IZAKAYA en MOMO

Mocht je je liefde op stand willen verrassen, dan ga je op audiëntie bij een van Nederlands nieuwste Michelinrestaurants, THE DUCHESS. Van 10 t/m 14 februari serveert THE DUCHESS* een apart valentijnsmenu. Ook Japanse trendsetters IZAKAYA en MOMO brengen romantiek in geraffineerde shared dining gerechten. Vier de liefde luxueus voor €95,- per persoon.

Romance avec The French Connection

Natuurlijk kun je in het schermer van The French Connection het hele jaar romantisch doen, maar op Valentijnsdag voegt chef Jef een extra schepje liefde toe aan zijn creaties. Pssssst… deze chef werd niet voor niets genomineerd als ‘aanstormend talent’.

Have a good – and tasty – month!

Xoxo

Marlies

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!