zomerse cocktails

Een wereldreis aan smaken met de zomerse cocktails van MOMO Restaurant, Bar & Lounge

Wanneer de hittegolf genadeloos toeslaat en de zon haar stralen over de stad werpt, is er niets wat meer verlangen naar verkoeling opwekt. Stap binnen bij MOMO Restaurant, Bar & Lounge en laat je onderdompelen in de perfecte oase van verfrissing. Bij MOMO is de kunst van verkoeling tot in de puntjes geperfectioneerd. Vanaf 1 juli tot en met 31 augustus verwelkomt MOMO je met open armen en met een speciaal samengesteld zomers cocktailmenu vol met zomerse cocktails die je smaakpapillen verleiden.

Het verre Brazilië in Amsterdam

Deze cocktails zijn als een welverdiende vakantie in een glas, een vlucht naar jouw favoriete tropische bestemmingen. Stel je voor dat je met één slok van de Passionfruit Caipirinha in één keer naar de stranden van Brazilië wordt vervoerd, waar je je voeten in het zachte zand wringt, terwijl je geniet van de verfrissende bries.

zomerse cocktails-2

Een Europees sprookje

Als je liever iets dichter bij huis wilt blijven, biedt MOMO je ook het idee van Griekenland aan met de Watermelon and Vanilla Martini. Neem een slok en laat je betoveren door de zoete smaak van sappige watermeloen, gecombineerd met de romige ondertoon van vanille. Het is alsof je op een terras zit in een idyllisch Grieks dorpje, omringd door de blauwe wateren van de zee.

zomerse cocktails-3

Italiaanse flair in een cocktailglas

Wil je een vleugje Italiaanse flair toevoegen aan je zomerse avontuur? Dan is de Italiaanse Low Alcohol Spritz de ideale keuze voor jou. Met zijn sprankelende mix van appelsap, rose, yuzu, komkommer, aardbei en prosecco, is deze cocktail een ode aan de zonovergoten terrassen van Venetië. Sluit je ogen, neem een slok en laat je meeslepen naar de charmante wateren van de Italiaanse stad van de liefde.

Iets dichterbij huis

En laten we degenen die verlangen naar een vakantie in eigen land niet vergeten. Voor hen heeft MOMO de verrukkelijke Vondelpark Martini gecreëerd. Deze heerlijke cocktail combineert de klassieke smaak van Bombay Sapphire gin met de zoete extra’s van St Germain likeur. Een vleugje rozenwater zorgt voor een verfijnde en elegante twist, terwijl verse komkommer het geheel verfrissend en licht maakt. Hierdoor kun je jezelf onderdompelen in de smaken van het Vondelpark terwijl je geniet van een zomers drankje.

zomerse cocktails

Bij MOMO Restaurant, Bar & Lounge draait het niet alleen om het serveren van verfrissende zomerse cocktails. Het is een ervaring, een reis naar exotische bestemmingen die de zintuigen prikkelen en de verbeelding voeden. Stap binnen en laat je meevoeren op deze onvergetelijke reis in het hart van Amsterdam.

Meer restaurants in Amsterdam waar wij over geschreven hebben, vind je hier.