moederdag

Culinaire ideeën voor Moederdag

De tweede zondag van mei is in zicht en dat betekent dat onze liefste moeders weer extra in het zonnetje gezet mogen worden. Je kunt haar thuis culinair verrassen, maar haar meenemen naar de fijnste plekjes in Amsterdam behoort gelukkig ook weer tot de mogelijkheden. De restaurants van THE ENTOURAGE GROUP hebben een aantal bijzondere Moederdag specials voor jou en je moeder klaarstaan, lees even mee. 

IZAKAYA Asian Kitchen & Bar – All-day dining op Moederdag

Wil jij je moeder meenemen op Moederdag naar een van de fijnste terrassen in de Amsterdamse Pijp, om een middag in stijl te relaxen? Dan is IZAKAYA de perfecte uitvalsbasis om je moeder mee naar toe te nemen, hier geniet je namelijk van de meest extravagante gerechten. Je kunt hier all day dineren met de specialiteiten van de Robata grill, maar tijdens Moederdag kun jij je moeder extra verassen met het speciale Moederdag-dessert. Op vrijdag 7, zaterdag 8 als zondag 9 mei bestel je dit speciale dessert van witte chocolademousse, aardbeien en chocolade rozen. Kortom, de perfecte manier om je mama (letterlijk) een dag in het zonnetje te zetten. Reserveren doe je via +31 20 305 3090 of via de website.

MOMO Restaurant Bar & Lounge – Mama’s Flower Pot

Ook bij MOMO Restaurant, Bar & Lounge kun je terecht voor een speciale Moederdag verrassing. In dit geval voor een heerlijk over-de-top dessert. In het weekend van 9 mei krijgt het signaturen dessert de ‘Chocolate Flower Pot’ een liefdevolle wending voor alle moeders. Dit extravagante gerecht is gemaakt van o.a. vanille ganache, kersen mousse en toppings van eetbare bloemen. Het dessert kun je van top tot bodem eten. Met dit iconische dessert dat compleet uit chocolade bestaat, weet je zeker dat jij je moeder blij maakt. Het dessert kan afgehaald worden of bezorgd. Reserveer via de website of bel +31 20 671 7474.

moederdag-3

MR PORTER – Lady friendly steaks

Het fine dining restaurant MR PORTER laat dit jaar Moederdag zeker niet onopgemerkt aan zich voorbijgaan. De plek is waanzinnig met een ongeëvenaard terras met uitzicht op de Dam. Op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 mei blinkt MR PORTER uit met zijn lady friendly steak de ‘Lady Mignon’ met bijpassende cocktail de ‘Rose Lavander’. Geniet een middag samen met je moeder op deze rooftop, die je vindt op grote hoogte. Verwacht extravagante gerechten die je kunt afwisselen met bijzondere cocktails. Kortom: een middag vol ontspanning en dat allemaal ter ere van jouw mama. Vroegtijdig reserveren is aan te raden. Bel +31 20 811 3399 of klik op deze link.

moederdag-4

THE BUTCHER – Mama’s hamburger deal

Is jouw moeder dol op haute fastfood en maak jij haar echt gelukkig met een sappige hamburger en friet? THE BUTCHER helpt je op Moederdag een handje mee. Ter ere van alle moeders levert THE BUTCHER in het weekend van 7, 8 en 9 mei gratis frietjes bij iedere bestelling. Ja, je leest het goed: gratis frietjes. Om in het thema te blijven, kun je uit de volgende drie hamburgers kiezen, waarbij de frietjes worden geleverd: THE BUTCHER’S Wife Favourite, The Crazy Chick of The Hot Chick (nieuw op het menu). Kies de burger die jouw moeder het beste omschrijft en geniet. De deal geldt voor elke locatie en is beschikbaar via UberEats. Tip: In de week van 10 mei krijgen alle nieuwe leden van UberEats €10,- korting bij een bestelling van THE BUTCHER met de code thebutcher10. 

moederdag-5

Enjoy!
Xoxo
Team Lifestyle NWS