AI Bloemist-1

Een persoonlijk moederdagcadeau met de AI Bloemist

Een tijdje geleden konden wij al kennis maken met de AI Bloemist. Bloemenbureau Holland speelde voor Valentijnsdag al volledig in op de groeiende AI-trend en introduceerde toen de allereerste AI Bloemist. We konden toen al zien in de vlog van Danielle hoe leuk dit uitpakte. Nou, wij kunnen je vertellen dat er goed nieuws is: de AI Bloemist van Bloemenbureau Holland is na het succes van Valentijn weer terug. De AI-tool waarmee je moeiteloos een persoonlijk boeket kunt samenstellen voor je moeder, ouder, oma, je bonusmoeder, degene die graag moeder zou willen worden of waarvan de moeder is overleden. Weg met de clichés, tijd voor bloemen die écht spreken.

De AI Bloemist stelt met behulp van AI een boeket samen

Uit onderzoek blijkt dat we een gewone bos bloemen niet zo’n speciaal cadeau vinden om te geven. En dat terwijl bloemen juist de kracht hebben om iemands persoonlijkheid te symboliseren. De AI Bloemist stelt met behulp van AI een boeket samen met een diepere, persoonlijke betekenis. Vul de karakteristieken in van degene die je wilt verwennen en verras die persoon met een prachtig, op maat gemaakt boeket. Is degene zorgzaam, sportief of een echte doorzetter? De AI Bloemist zit vol mogelijkheden. Elke bloem in dit meesterwerk vertegenwoordigt met haar betekenis een unieke eigenschap. Persoonlijker krijg je het niet. Altijd een schot in de roos wat ons betreft.

Breng je boeket tot leven

Nadat de AI-tool klaar is met denken en je op maat gemaakte boeket heeft samengesteld, ontvang je een lijst met de bloemen voor je boeket. Ga met deze lijst naar de lokale bloemist, die vervolgens je persoonlijke boeket tot leven brengt. Et voilà! Heb jij echter wat minder tijd en bestel je liever online? Dat kan ook via de AI Bloemist, je boeket mét gepersonaliseerd kaartje wordt dan binnen één dag thuisbezorgd, hoe gemakkelijk is dat? Zeker voor ons drukke business ladies, die op deze manier toch een heel persoonlijk cadeau kunnen samenstellen.

Geen gedicht, wel indruk

En dat is nog niet alles: bij een mooie bos bloemen hoort natuurlijk ook een lief kaartje. Dankzij de tool hoef je niet zelf uren te ploeteren op een passend gedicht. Want naast de bloemenlijst, genereert de AI Bloemist ook een persoonlijke berichtje dat je aan het boeket kan toevoegen. Zo weet die belangrijke vrouw in jouw leven waarom juist deze bloemencombinatie zo goed past en dat maakt het natuurlijk extra persoonlijk. De tool kent hierbij ook verschillende schrijfstijlen, zo kun je kiezen voor bijvoorbeeld een Shakespeare-waardige tekst of toch iets luchtigers of juist iets grappigs. Zo creëer je met behulp van AI een persoonlijke stijl voor iedereen.

Wij hopen natuurlijk dat we je inmiddels erg nieuwsgierig gemaakt hebben…Wil jij de AI Bloemist zelf uitproberen? Dan kan dat hier.

Heel veel plezier met het samenstellen van jou perfecte persoonlijke moederdagcadeau!

AI Bloemist-3
*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Bloemenbureau Holland