ROLADIN Bakery & Cafe

ROLADIN Bakery & Cafe: high-end patisserie en innovatief drankconcept

THE ENTOURAGE GROUP heeft zijn eerste locatie buiten Amsterdam geopend. Met ROLADIN Bakery & Cafe, doorkruist THE ENTOURAGE GROUP het land en voegt hiermee een high-end patisserie en drankconcept toe aan The Westfield Mall of The Netherlands. Overheerlijke huisgemaakte donuts en croissants, verrukkelijke koeken en babkas, diverse sandwiches en een ruim assortiment aan dranken. Allemaal op één plek, de hele dag.

ROLADIN Bakery & Cafe

Dit nieuwe concept geeft een verfrissende en moderne impuls aan de klassieke high-end patisserie en maakt er een ongeëvenaarde all day experience van. Welkom in een wereld van chocolade en kaneel, heerlijke donuts, verrukkelijke babkas en buitengewone sandwiches. De karakteristieke 360-graden bar fungeert als middelpunt op de ‘Dining Plaza’. Hier komen de verschillende patisserie en delicatessen tot tot leven in een open keuken. Wanneer de dag plaats maakt voor de avond, transformeert de bar tot een bruisende en levendige hotspot. Displays vullen zich met diverse bar bites gecombineerd met passende aperitivo’s, cocktails en een ruim assortiment aan spirits. ROLADIN is de perfecte plek voor een goede kop koffie met of zonder ontbijt, een toegankelijke lunch, een vroege of late snack of after work drinks met bijzondere cocktails.

Het menu

ROLADIN Bakery & Cafe, is een high-end maar casual patisserie met een internationaal charisma. Vanaf het eerste kopje koffie tot de laatste cocktail; ROLADIN is een all-day en full-service concept. Het diverse menu is een verzameling van luxe croissants, donuts en verschillende huisgemaakte babkas en sandwiches. Bartenders achter de kenmerkende 360-graden bar van THE ENTOURAGE GROUP brengen ROLADIN vanaf de avonduren al mixend en shakend het epicentrum van high-end cocktails. Op ieder uur van de dag lest het drankmenu de dorst met verse fruitsappen, diverse koffie blends, een high-end selectie spirits, een sterk wijnmenu en kenmerkende cocktails.

Design

De bar van ROLADIN Bakery & Cafe is het centrale element van het ‘Eettheater’ in The Westfield Mall of The Netherlands. Interieurarhitect Pieter Kool was verantwoordelijk voor de merk identiteit. Bezoekers kunnen plaats nemen aan de bar en bestellen uit de lange glazen vitrines. Het monolithische design is gemaakt van onbehandeld warmgewalst staal en constrasteert met de weelderige omgeving. De rondgebogen vormen en de verlichte, zwevende ringen refereren naar de minimalistische glamour van de jaren-50’, Miami Beach drive-inn restaurants. Bij ROLADIN Bakery & Cafe is duurzaamheid een belangrijk uitgangspunt geweest. Door de gehele bar is één materiaal gekozen, zonder chemische of verontreinigende coatings. Hierdoor is de bar volledig te recyclen, zonder overblijvend afval.

ROLADIN Bakery & Cafe-2

Kijk voor meer informatie op de website van ROLADIN Bakery.