Patisserie de Rouw

Volop paasinspiratie bij Patisserie de Rouw Vught

In de aanloop naar Pasen introduceert Patisserie de Rouw in Vught een aantal nieuwe creaties. Het onderscheidende chocolaterie-paasassortiment is uitgebreid met een drietal nieuwe chocoladefiguren gevuld met rijst-crisp: de Hartendief, Chickie en de hangoor-haas Flappie. 

Patisserie De Rouw staat bekend om het spectaculaire paasassortiment, waarin naast de prachtigste chocolade paas-eieren, dieren als hazen en kippen een glansrol vervullen. Nieuw is de Hartendief, een schattige chocoladekip in hartvorm die beslist de harten van jong en oud zal veroveren. Want hoe fijn is het om iemands hartendief te mogen zijn? Chickie met haar opvallende oogjes en wimpertjes is een lieve, stoere kip met het buikje van een ei. Het derde nieuwe lid van de familie is Flappie, de verrukkelijke chocoladepaashaas met prachtige hangoren. De chocoladefiguren zijn gemaakt van de allerbeste chocolade en hun buikjes zijn gevuld met de lekkerste rijst-crisp.

Lekkernijen voor de paastafel

Liefhebbers van de paasbrunch kunnen bij De Rouw terecht voor lekkernijen om een mooie paastafel mee samen te stellen. Zo is er paasbrood, paastaart, roomboter-amandelcake in de vorm van een paaslammetje en zijn er vruchtenconfitures. Voor de hartige trek zijn er worstenbroodjes, (mini-)quiches, pasteitjes, kipragout, crackers en tomatensoep. Het ijsassortiment telt inmiddels negen smaken en vormt een heerlijke afsluiting van de maaltijd.

Familiebedrijf

Dat De Rouw een familiebedrijf is, is ook te zien op de vernieuwde website, die vormgegeven is door Klubb in Boxtel. Arthur de Rouw: “Op een van de hoofdfoto’s staan we samen met onze dochter Lisa en zoon Niels, die ook in het bedrijf werkzaam zijn. We hebben veel plezier in wat we samen met ons team van medewerkers doen. Op Instagram delen we onze passie en kennis met inmiddels 196.000 volgers en we leveren aan liefhebbers vanuit het hele land die graag omrijden voor onze patisserie. Dat maakt ons trots en dankbaar.“ 

Over Patisserie de Rouw

Patisserie de Rouw in Vught maakt al 62 jaar onderscheidende en creatieve patisserie van de allerhoogste kwaliteit voor een betaalbare prijs. Specialiteiten zijn onder meer de nougatinetaart, superhippe gebakjes met veel patisserie-innovaties, trendy chocolaatjes, wereldse bonbons en Brabantse worstenbroodjes. De winkel is een lust voor het oog en bezoekers kunnen de patissiers aan het werk zien in het atelier via een glazen wand. Onderscheidend is De Rouw ook in innovatie. Continu worden nieuwe producten ontwikkeld, waarbij gewerkt wordt met ‘state of the art’ apparatuur. Klanten kunnen terecht in de winkel op de Kloosterstraat 1 in Vught en in de webwinkel. De Rouw is sinds 2008 als enige in Nederland aangesloten bij Relais Desserts, de internationale vereniging van toppatissiers.
Het familiebedrijf is opgericht in 1962. Sinds 1994 staan Arthur en Doris de Rouw aan het roer en  inmiddels zijn hun dochter Lisa en zoon Niels ook al enige jaren in het bedrijf werkzaam.

Patisserie de Rouw-2
Patisserie de Rouw-3
Patisserie de Rouw-4
Patisserie de Rouw-5
Patisserie de Rouw-6
Patisserie de Rouw-7
Tekst: Astrid Schreuders (AstridsTaste)