terras conservatorium hotel

Terras Conservatorium Hotel zomerse oase van rust

In het Amsterdamse Museumkwartier ligt, verstopt tussen Vondelpark en P.C. Hooftstraat, een oase van rust: het terras van het Conservatorium Hotel. Dit ruime terras is dé ideale plek om even lekker bij te komen tijdens een dag shoppen, na een museumbezoek of een wandeling door het Vondelpark. Met zijn uitgebreide lunchkaart, zomerse drankjes en verfijnde hapjes biedt het Conservatorium-terras een unieke kans om te genieten van de Amsterdamse zomer. Speciaal voor dit seizoen zijn er in aansluiting op het menu zijn nu ook vier heel verleidelijke zomercocktails.

terras conservatorium hotel-4

De zomercocktails

Bar Manager Marios Ragkavis: “Van de nieuwe zomercocktails is de Watermelon Martini mijn absolute favoriet. Aangezien ik uit Griekenland kom, doet de smaak van watermeloen me denken aan de zomers daar. Het is een fruitig en verfrissend drankje, de perfecte combinatie om op ons heerlijke terras van te genieten.”

Deze vier zomercocktails staan momenteel op het Lounge & Brasserie menu:

  • Watermelon Spritz | Fruity & Herbal
  • Yuzu Spritz | Refreshing & Sour
  • Jasmine 75 | Floral & Spiced
  • Berries Paloma | Sweet & Nutty

Wij hopen natuurlijk net zo hard als jij, dat het zomerweer de komende dagen ook een beetje mee gaat werken. Zien we je daar?

terras conservatorium hotel-3

Over het Conservatorium Hotel

Het Conservatorium Hotel is gelegen in het Museumkwartier, het luxueuze en culturele hart van de stad. In dit architectonische meesterwerk dat een monumentaal historisch karakter combineert met hedendaags design bevinden zich diverse restaurants, een bar, een lounge en het 1000 vierkante meter grote Akasha Holistic Wellbeing. Letterlijk om de hoek van deze bruisende en elegante setting liggen de kroonjuwelen van de stad: het Van Gogh Museum, het Concertgebouw, het Rijksmuseum, het Vondelpark en de P.C. Hooftstraat met de meest luxueuze winkels van Amsterdam. Al met al een unieke locatie, zowel voor ontspanning als voor culturele of zakelijke doeleinden. Meer informatie vind je hier.

Meer restaurants in Amsterdam waar wij over geschreven hebben, vind je hier.