thedutchess

Stijlvolle culinaire tips voor dit weekend

Dit weekend staat in het teken van gezelligheid, gastronomie en nieuwe belevingen. Of het een verjaardag is of een etentje met het gezin of vrienden, kom de keuken uit en ga samen op avontuur in een van de restaurants van THE ENTOURAGE GROUP. Alle locaties hebben verschillende karakters en verschillende gerechten. Laat je verassen dit weekend!

MOMO Restaurant, Bar & Lounge  – De droom locatie voor jouw verjaardag

momo

Wist je dat september de maand is waarin wereldwijd de meeste mensen jarig zijn? Het kan daarom zomaar zijn dat je nog opzoek bent naar een locatie voor jouw verjaardag. MOMO biedt de perfecte uitkomst om van een verjaardag in deze tijd alsnog een feestje te maken. Kom privé dineren! Speciaal voor de jarige kan deze unieke ervaring helemaal naar zijn of haar wens worden gemaakt. Van de versiering tot aan de menukaart, de cocktails en het dessert. MOMO heeft oog voor detail. Ben je fan van één van de andere locaties van THE ENTOURAGE GROUP? Ook dat komt goed uit. Bij zowel THE DUCHESS als IZAKAYA wordt er een private dining aangeboden. Ga voor meer informatie over de private dining bij MOMO Restaurant Bar & Lounge naar +31(0)20 671 7474 of e-mail naar privatedining@momo-amsterdam.com.

IZAKAYA Asian Kitchen & Bar – Traditioneel genieten

izakaya

Er zijn niet veel restaurants die zo’n uitgebreide sake collectie hebben als IZAKAYA. Deze traditionele Japanse rijstwijn smaakt fenomenaal in combinatie met de gerechten van de moderne Japanse keuken met Zuid-Amerikaanse invloeden. Op de menukaart van IZAKAYA vind je maar liefst 16 verschillende sake’s. Een Japans gezegde luidt: “Sake doesn’t fight with food”. Oftewel, sake is dé perfecte combinatie bij vlees, vis, sushi en Aziatische groenten en kruiden. Het is een ontzettend veelzijdig drankje die je koud of warm kan drinken. Sake is de kers op de taart tijdens een diner bij IZAKAYA. Heb je het nog nooit geprobeerd? Bij IZAKAYA hebben we één regel: het is altijd de moeite waard om minstens één ding te proberen dat je nog nooit hebt geproefd. Voor meer informatie ga naar naar www.izakaya-restaurant.com.

MR PORTER – Sunday Roast is back!

mrporter

Hou jij er ook zo van om op de zondag uitgebreid te brunchen met het gezin? MR PORTER pakt vanaf zondag 20 september weer elke zondagmiddag groot uit op z’n Engels met het Sunday Roast menu. Deze traditionele Britse maaltijd bestaat uit geroosterd vlees, gebakken aardappelen en bijgerechten waaronder Yorkshire pudding. Gelegen op de zesde verdieping van het W Hotel in hartje Amsterdam, zorgt de zondagmiddagzon voor een behaaglijke sfeer in het restaurant. De perfecte locatie om je zondagmiddag door te brengen. Tip: Bestel de heerlijke MR PORTER cocktail van de maand bij je Sunday Roast. Deze maand is dat de ‘Rose Lavender’ cocktail, op basis van Grey Goose Vodka, Campari en Lavender siroop. Loopt het water je al in de mond? De Sunday Roast wordt elke zondag geserveerd bij MR PORTER van 12:30 tot 16:00. Om je plekje te bemachtigen ga je naar de website www.mrportersteakhouse.com of bel je naar +31 208113399.

Toni Loco – Friday Pizza Office Lunch

toni_loco

De vakantie zit erop en dat betekent voor vele van ons weer back to work. We kunnen allemaal weer uitkijken naar die vrijdagmiddagborrel die we, laten we eerlijk zijn, na een harde week werken allemaal verdienen. Trakteer daarom je collega’s en jezelf op een Friday Pizza Office Lunch! Bestel gemakkelijk een Toni Loco pizza via Uber Eats en deel die met je favoriete collega’s. Verschillen de smaken? Geen probleem, bij Toni Loco kun je je eigen pizza samenstellen. Zo maak je die vrijdagmiddag toch iets minder zwaar en wie weet word jij wel gekozen tot collega van de maand! Voor meer informatie bezoek de website www.tonilocopizza.com.

THE DUCHESS – Aanschuiven bij de Chef

Een avondje gastronomisch genieten met vrienden of familie? Met de restaurants alweer enige tijd geopend is thuis een chef-kok laten komen niet meer nodig. Geniet van live cooking op Michelinster niveau bij THE DUCHESS. Aan de ‘Chef’s Table’ ontvangt de chef jullie graag. Laat je verassen, meenemen en bewonderen door de verfijnde smaken van de Zuid-Franse en Italiaanse keuken waar naast voortreffelijke gerechten ook decadent heerlijke desserts worden gemaakt. Ruil je eigen keuken een avondje in voor THE DUCHESS en zie wat je te wachten staat! THE DUCHESS is elke dag geopend voor diner van 18:00 tot 23:00. Een avond de Chef’s Table boeken? Dat kan via www.the-duchess.com.

Images: The Entourage Group
Meer culinaire artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS culinaire rubriek!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!