luxe culinair genieten

Luxe culinair genieten bij deze hotspots van The Entourage Group

Luxe culinair genieten, wat hebben wij het gemist, maar gelukkig mogen we weer! Bovendien willen wij onze lokale culinaire toppers natuurlijk zoveel mogelijk supporten in deze periode. Een goed excuus om net even een keertje extra niet te koken na een lange werkdag. Om keuzestress zoveel mogelijk te voorkomen delen wij regelmatig leuke culinaire tips met jullie; vandaag zijn dat alle restauranttips van The Entourage Group.

Luxe genieten in de Amsterdamse Pijp kan weer – IZAKAYA Asian Kitchen & Bar

IZAKAYA

De deuren van de meest exclusieve Japanse hotspot van de Amsterdamse Pijp zijn ook weer sinds 1 juni geopend. Eindelijk kunnen we allemaal weer massaal genieten van de meest verse sushi, sashimi en de voortreffelijke vlees- en visgerechten van executive chef Hari Shetty. Of het nou voor lunch, diner, op het terras of take-away is, elke setting is bij IZAKAYA weer mogelijk. Heb je na weken van thuis zitten weer de behoefte om de deur uit te gaan? Zorg dan wel dat je een tafeltje reserveert via + 31 (0) 20 305 3090 of mail naar info@izakaya-amsterdam.com. Toch liever IZAKAYA aan huis? Geen probleem. De exclusieve afhaalservice blijft gewoon doorlopen en je kan nog steeds je sushi box bestellen. Voor meer informatie bezoek de website www.izakaya-amsterdam.com.

Toni Loco pizza in het park of op de boot – Toni Loco

toni_loco

We kennen het allemaal vast wel. Gezellig varen door de Amsterdamse grachten of heerlijk vertoeven in het Vondelpark en dan opeens mega trek krijgen. Maar wat bestel je dan? De pizza hotspot in de Amsterdamse Pijp, Toni Loco, heeft daar wat op bedacht. In samenwerking met bezorgservice UberEats, is het mogelijk dat jij op elk moment van de dag je favoriete pizza kan bestellen voor aan boord of in het park. Je hoeft er zelf weinig voor te doen. Met slechts een paar klikken in de app, worden deze traditionele pizza’s bij jou en je vrienden bezorgt. Bestellen kan via UberEats.

Fine dining op hoog niveau met uitzicht over Amsterdam – MR PORTER

mr-porter

Het meest ongeëvenaarde fine dining steakhouse van Amsterdam, MR PORTER, heeft vanaf 1 juni weer zijn deuren geopend. Het concept dat op kunstige wijze de kwaliteiten van een modern steakhouse samensmelt, brengt de weergaloze gerechten weer terug op tafel. Neem plaats in het restaurant voor lunch of diner of neems plaats aan het zwembad of in een van de lounge sets op het terras. Terwijl jij geniet van het prachtige uitzicht over De Dam en Het Paleis van Amsterdam, zorgen de barmannen voor nog wat extra hydratatie. Reserveer via +31 (0) 20 811 3399 of mail naar info@mrportersteakhouse.com.

Elk moment is het tijd voor Burgers & FriesTHE BUTCHER

the-butcher

Ben je niet in de mood voor een sit down dinner en geniet je liever van een goede burger in een meer informele setting? Geen probleem. THE BUTCHER is altijd in de buurt. Voor in het park, op de boot of lekker thuis. De best bloody burgers van deze casual burgerbar zijn voor elk moment de go-to plek. Of het nou ‘The Daddy’, ‘The Cowboy’ of ‘The Ugly’ is, ga voor jouw favoriet en geniet waar je bent! Voor meer informatie ga naar www.the-butcher.com of bestel via UberEats.

Een extra dimensie met de ‘Purple Craze’ cocktail – THE BUTCHER Social Club

butcher-social-club

Nachtbrakers en vroege vogels kunnen zich weer verzamelen op de plek waar fastfood, verrassende muziek, grensverleggende creativiteit, metropolistische lifestyle en urban design samenkomen. Deze high-end burgerbar en full-service speeltuin ontvangt vanaf 1 juni weer gasten. Je bezoek krijgt een extra dimensie met de ‘Purple Craze’ cocktail die bestaat uit Bombay Gin en St-Germain likeur. De perfecte combinatie voor de namiddag. Reserveren kan via +31 (0) 20 215 9515.

Eetsmakelijk!
xoxo

 

Meer culinaire artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS culinaire rubriek!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!