Een culinair Pasen met zoete pizza en paaschocolade milkshake

Ondanks dat we allemaal thuis zitten met Pasen, betekent dat natuurlijk niet dat het paasontbijt, de paasbrunch of het paasdiner niet door kunnen gaan. Het is even anders dan anders, maar dat mag de pret niet drukken tijdens deze heerlijke lentedagen. En de aankomende paasdagen geven ons een geldige reden om het gezonde quarantaine-dieet een weekendje heerlijk over boord te gooien. Toni Loco en THE BUTCHER zorgen er namelijk dit paasweekend voor dat jij jezelf extra kunt verwennen door te genieten van een flinke portie paascalorieën. Om ervoor te zorgen dat jij precies weet hoe je dit allemaal, op een veilige manier, kunt realiseren van 9 t/m 13 april, hebben wij de twee leukste opties binnen Amsterdam voor je op een rij gezet.

THE BUTCHER – Easter Milkshake

paasweekend

Jij kunt geen genoeg krijgen van de paaseieren en chocoladehazen? Bij THE BUTCHER verdwijnen ze allemaal in de blender voor de limited edition Paaschocolade milkshake. Geef je over aan de sugar high want de paaskilo’s ren je er later wel weer af tijdens het zoeken naar paaseieren. Om ervoor te zorgen dat iedereen ook thuis kan genieten van deze zoete smaakexplosie, is de milkshake verkrijgbaar bij de volgende locaties: Albert Cuypstraat & Negen Straatjes (Paleisstraat). De milkshake kan worden opgehaald vanaf donderdag 9 april t/m maandag 13 april.

Toni Loco – De S’Mores en Berrie pizza

paasweekend

Pizza en Pasen? Dat gaat zeker goed samen. En daarom voegt Toni Loco speciaal voor Pasen deze twee samen. Vanaf donderdag 9 april t/m maandag 13 april kan deze pizza worden afgehaald op de Albert Cuypstraat en worden besteld via Deliveroo, UberEats en Thuisbezorgd. De pizza bestaat volledig uit zoetigheid en geeft je daarom dan échte gevoel van Pasen, maar dan voor thuis. Mascarpone, crème fraiche, marshmallows, chocolade vlokken, gezouten karamelsaus en bosbossen. Dat is waar de pizza uit bestaat. Begin jij al te watertanden?

Wij wensen jullie een heerlijk paasweekend!
XoXo
Team Lifestyle NWS 

 

Meer culinaire artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS culinaire rubriek!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!