Christian Louboutin

Twee nieuwe corners Christian Louboutin in De Bijenkorf Amsterdam

Christian Louboutin heeft twee nieuwe corners in De Bijenkorf Amsterdam geopend. De damescorner van 67 vierkante meter en de herencorner van 15 vierkante meter zijn geïnspireerd op de eerste boetiek van Christian Louboutin in de Parijse Galerie Véro-Dodat.

Privéboudoir met knipoog naar universum Louboutin

Elke corner is bedoeld als een privéboudoir en is een knipoog naar het universum van Louboutin. Het iconische rode tapijt, zorgt in combinatie met fluweeltinten, voor een intieme, elegante sfeer. De verfijnde stijl van de damescorner contrasteert perfect het witte travertijn- en micasteen, waardoor er in de ruimte verschillende structuren en patronen ontstaan. De herenruimte wordt verfraaid door kleurrijk hout met een visgraatstructuur.

Rode panelen en spiegelvormen

Beide corners zijn ontworpen als een knusse omgeving met rode panelen en spiegelvormen als de emblematische bogen en nissen, wat uitnodigt om in het DNA van Christian Louboutin te duiken. Koperelementen zorgen in deze Parijse boudoirs voor licht en weerkaatsing. Royale spiegels creëren diepte in de ruimtes, waar op weelderig meubilair de nieuwe collecties van Christian Louboutin zijn uitgestald.

Wij adviseren jullie zeker om binnenkort even een kijkje nemen…
Xoxo
Team Lifestyle NWS

Christian Louboutin

 

Images: RBPR
Meer fashion artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS fashionrubriek!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!