Bijenkorf Amsterdam

De Bijenkorf introduceert nieuwe cosmeticamerken

We konden in de Bijenkorf al terecht voor vertrouwde en exclusieve merken als Charlotte Tilbury, NARS, Creed en Kiehl’s. Maar vanaf september en oktober zijn er vele nieuwe cosmeticamerken verkrijgbaar bij de Bijenkorf. Zo introduceren de Bijenkorf Amsterdam en de webshop nieuwe merken als Gucci beauty, het diervriendelijke Hourglass, Aesop en Loewe. Dat belooft wat ons betreft nog meer shopplezier tijdens de komende wintermaanden.

Gucci beauty, Loewe en Hourglass

Vanaf september worden Gucci beauty, Loewe en Hourglass toegevoegd aan het assortiment. Gucci beauty start met lipsticks en geuren en heeft per 16 september een eigen counter exclusief in de Bijenkorf Amsterdam. De geuren van Loewe zijn per half september verkrijgbaar in Amsterdam. Daarnaast zal de counter van Hourglass hier op 26 september openen. Het diervriendelijke merk uit de Verenigde Staten is sinds 2004 al populair en verkoopt bestsellers als ‘Vanish Seamless Finish Foundation Stick’ en ‘Ambient Strobe Lighting Powder’. De producten van Hourglass zijn exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf.

Too Faced en Maison Francis Kurkdjian

Vanaf eind oktober zijn de merken Aesop, Too Faced, Maison Francis Kurkdjian en Frederic Malle te koop bij de Bijenkorf. Daarnaast worden Le Labo en By Kilian toegevoegd in Amsterdam. Daarnaast krijgt Aesop een geheel eigen counter in de Bijenkorf Amsterdam.

We bestellen als drukke business ladies natuurlijk steeds meer online, maar mochten we een aantal vrije uurtjes hebben, dan blijft rondlopen in de Bijenkorf om alles te kunnen voelen en uitproberen toch wel het leukst. Laat je inspireren door alle (nieuwe) duurzamere merken en ontdek jouw favoriete producten. Van de mooiste make-up en geuren tot heerlijke huid- en haarverzorging.

Shopse!
Xoxo
Team Lifestyle NWS

 

Meer beautynieuws? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS beautyrubriek!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!