ESSENTIEL ANTWERP

Unieke samenwerking Essentiel Antwerp & Estée Lauder

Modelabel Essentiel Antwerp en beautymerk Estée Lauder bundelen hun krachten en lanceren samen de ‘Kiss My Essentiel Antwerp Limited Edition’ toilettas, inclusief Estée Lauder producten. De Limited Edition pouch is vanaf 25 januari voor €75,00 online verkrijgbaar.

Limited Edition toilettas met drie Estée Lauder producten

Voor deze exclusieve samenwerking ontwierp Essentiel Antwerp een kleurrijke toilettas in een van hun signatuurprints. De toilettas is gevuld met drie Estée Lauder lipproducten voor een perfecte lipverzorgingsroutine:

  • Pure Color Envy Smoothing Sugar Scrub
  • Pure Color Envy Replenishing Lip Balm
  • Pure Color Envy Sculpting Lipstick

Een heerlijk verzorgingspakketje dus, en wat ook niet onbelangrijk is: het ziet er ook nog eens ontzettend leuk uit.

Nog niet eerder van het merk Essentiel Antwerp gehoord?

Dit fashionmerk brengt energieke, frisse en verrassende collecties met kenmerkende grafische, bloemenprints en gedurfde kleurmixen waarmee je je onderscheidt van de massa. Alle ontwerpen zorgen ervoor dat vrouwen zich zelfverzekerd en krachtig voelen.

Over Estée Lauder

Estée Lauder creëert innovatieve, geraffineerde, hoogwaardige huidverzorgings- en make-up producten én iconische parfums. Alle lipproducten brengen krachtige glamour naar de vrouw die de wereld boeit met haar onbevreesde energie: dynamisch, zelfverzekerd en in controle.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Limited Edition pouch is vanaf 25 januari voor €75,00 online verkrijgbaar en in een selectie van de brand stores in België en Nederland.