Pillow Talk Plumpgasm

Pillow Talk Plumpgasm: ontdek Charlotte Tilbury’s nieuwe glanzende lipgloss

De Pillow Talk lijn van Charlotte Tilbury is inmiddels een wereldberoemde sensatie en staat bekend om haar lipliner die is uitgegroeid tot een reeks Pillow Talk producten, voor lippen, ogen en wangen. Na de hitproducten Pillow Talk Matte Revolution Lipstick en de virale Pillow Talk Beauty Light Wands, komt Charlotte nu met een gloednieuwe innovatie; de Pillow Talk Plumpgasm. Dit is een glanzende lipgloss die je lippen extra volume geeft en zorgt voor een echte plump.

Fuller, plumper looking lips

“Darlings, if you want fuller, plumper looking lips, this is like nothing else you’ve tried before!” – Charlotte Tilbury

Wat maakt het magisch?

  • Hyaluronzuur hydrateert de lippen direct en maakt fijne lijntjes glad voor het perfecte plump effect.
  • Collageneer™ extract, gewonnen uit zoete witte lupine, verstevigt het gevoel en de uitstraling van de lippen, voor een volle en gedefinieerd ogende lip.
  • De glanzende gloss finish laat de lippen direct voller en volumineuzer lijken.
  • De plump cushion applicator met diamanten tip brengt de perfecte hoeveelheid aan op je lippen en smeert de gloss goed uit.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Pillow Talk Plumpgasm is verkrijgbaar voor €34,- in twee kleuren; Fair/Medium in Iconic Pink Nude en Medium/Deep in Berry Brown Pink. Meer informatie vind je hier.

Pillow Talk Plumpgasm-3
Fair/Medium Iconic Pink Nude
Pillow Talk Plumpgasm-2
Medium/Deep Berry Brown Pink