Silky Organic Recover Box-2

De Silky Organic Recover Box van IK Skin Perfection

De Silky Organic Recover Box is een fijne giftbox met eerlijke en natuurlijke beautyproducten van het Nederlandse merk IK Skin Perfection. IK Skin Perfection ontwikkelde deze box speciaal voor vrouwen in periode van zwaar medicijngebruik zoals bijvoorbeeld chemotherapie. De producten bevatten geen ingrediënten die op straling of medicatie reageren en bevatten geen huidbelastende of hormoonontregelende stoffen. Wij mochten deze fijne huidverzorgingsproducten voor de meest kwetsbare en gevoelige huid uitproberen.

Silky Organic Recover Box-3

SILK+ milde reiniging voor dagelijks gebruik

Het eerste verzorgingsproduct die je in deze speciale box vindt is de SILK+. Dit is een ultrazachte, zeer milde 3 in 1 reiniging: bedoeld als een reinigingsmilk, lotion met pH hersteller en eye-makeup remover in één. Je gebruikt de reiniger door hem met vochtige handen gelijkmatig in te masseren over het gezicht, de hals en het decolleté. Vervolgens spoel je de reiniger af met lauwwarm water.

Uit ervaring kunnen wij vertellen dat het inderdaad een hele fijne en milde gezichtsreiniger is, die na het reinigen een zijdezacht verzorgingslaagje op je huid achterlaat. Heerlijk voor de gevoelige en kwetsbare huid die op een zachte manier gereinigd dient te worden. Om onze oogmake-up te verwijderen in de avond hadden wij echter nog wel een andere en aparte make-up remover nodig. Wanneer je deze reiniger echter in de ochtend gebruikt, als je nog geen make-up op je gezicht hebt, is het heel fijn wakker worden.

Silky Organic Recover Box-4

DE-ITCHY+ kalmerende en herstellende huidolie

Het tweede verzorgingsproduct is de DE-ITCHY+ olie. Dit is een rijke olie speciaal geschikt voor de gevoelige en geïrriteerde (hoofd)huid. Je kunt hem zowel in de ochtend als in de avond aanbrengen nadat je je huid gereinigd hebt.

Dit is wat ons betreft het fijnste product uit de Silky Organic Recover Box. Echt een heerlijk verzorgend product dat je huid werkelijk zijdezacht maakt. De olie trekt snel in, zodat je huid niet lang plakkerig of vettig blijft. Op deze manier is het product ook geschikt om make-up over aan te brengen zonder dat dat over je gezicht gaat bewegen.

Silky Organic Recover Box-5

RECOVER+ kalmerende huidherstellende 24H crème

Het derde product in de Silky Organic Recover Box is de RECOVER+. Dit is een ultiem zachte en kalmerende 24H crème die de extreem gevoelige en probleemhuid voedt, herstelt, hydrateert en onmiddellijke verlichting biedt.

Dit kunnen wij beamen. Het is een fijne dikke en volle crème die echt wat doet voor je droge en gevoelige huid. Onze huid heeft er de afgelopen tijd iedere nacht van genoten. Een echte aanrader voor mensen die houden van een volle crème die zeer verzorgend is en niet direct intrekt en weg lijkt te zijn.

Silky Organic Recover Box-6

LIP+ milde, verzorgende vegan lipbalsem

Deze balm is geschikt voor de verzorging van de lippen en is speciaal ontwikkeld voor droge lippen die net dat beetje extra nodig hebben. Dankzij de zorgvuldig geselecteerde werkstoffen is deze lippenbalsem tevens geschikt voor veganisten.

Wat een top lippenbalsem, hij zit vast in onze tas. Naast dat de balsem oprecht op een natuurlijke manier verzorgend is, blijft hij ook nog eens lang zitten. Daarnaast moeten wij er ook even bij vermelden dat de verpakking van de lippenbalsem prachtig is. Een slank zwart design, dat eruit ziet alsof je een stijlvolle lipstick tevoorschijn tovert.

Meer informatie over de Silky Organic Recover Box vind je hier.