The Ordinary Glucoside Foaming Cleanser

The Ordinary Glucoside Foaming Cleanser gelanceerd

Op 9 maart was het zover: de lancering van The Ordinary Glucoside Foaming Cleanser, het tweede product in de reinigingslijn van The Ordinary. Glucoside Foaming Cleanser is een zachte, schuimende cleanser die de huid reinigt en tegelijkertijd de vochtbarrière in stand houdt. De formule zorgt bij langdurig gebruik voor een zuivere, stralende en soepele huid, en verbetert bovendien de textuur.

Reinigen is de eerste en belangrijkste stap

Reinigen is de eerste en meest belangrijke stap in iedere skincare routine. Door je gezicht te reinigen, verwijder je make-up en onzuiverheden, en bereid je de huid voor op de volgende stappen in je huidverzorgingsritueel. The Ordinary Glucoside Foaming Cleanser is dan ook de eerste stap in het 3-stappen regime Prep, Treat & Seal van The Ordinary. Dit nieuwe product, dat bij gebruik verandert van een gel in een schuim, biedt mensen met een vettere huid een meer zuiverende reinigingsoptie, dan het eerste product in deze reinigingslijn, de Squalane Cleanser, die een balsemachtige textuur heeft.  

Klinische tests

Bij klinische tests gaf maar liefst 84% van de proefpersonen aan dat de huid zachter aanvoelde na 14 dagen lang het product 2x per dag te hebben gebruikt, en 82% zei dat de huid soepeler aanvoelde na gebruik. Ook was de hydratatie met 10% op dag 11 toegenomen en zelfs met 21% op dag 142

1. Klinische tests bij 31 proefpersonen na gebruik van product 2x per dag gedurende 1 dag.
​2. Klinische tests bij 31 proefpersonen na gebruik van het product 2x per dag gedurende 14 dagen.

Double Cleansing Duo

The Ordinary’s Squalane Cleanser en Glucoside Foaming Cleanser vormen samen het perfecte duo waarmee je ‘dubbel reinigt’.  

“Double-cleansing verwijst naar de combinatie van twee gezichtsreinigingsproducten in één skincare routine. De eerste stap bestaat meestal uit een olieachtige of op olie gebaseerde reiniger om make-up, zonnebrandcrème en vuil voorzichtig te verwijderen, terwijl een tweede reiniger – op waterbasis – alle resterende olie verwijdert waardoor het gezicht schoon en fris aanvoelt. 

De Squalane Cleanser en de Glucoside Foaming Cleanser kunnen zowel afzonderlijk worden gebruikt als samen voor een intensieve ‘double cleansing’. Squalane Cleanser verwijdert make-up, vuil en andere oppervlakkige onzuiverheden. Glucoside Foaming Cleanser reinigt nog iets dieper en versterkt tegelijkertijd de huidbarrière. Bovendien zorgt deze cleanser bij langdurig gebruik voor een zuivere, stralende en soepele huid, en verbetert het de huidtextuur.” 

Prudvi Mohan Kaka – Chief Scientific Officer van DECIEM & The Ordinary  

Adviesprijs €13,40. Vanaf 9 maart 2023 exclusief verkrijgbaar bij de Deciem Store in de Runstraat 10 te Amsterdam, Douglas, en via www.theordinary.com. Vanaf 9 mei ook verkrijgbaar bij de Bijenkorf.