kerstoutfit

Last minute tips voor je kerstoutfit

Nog maar een paar dagen en dan breekt de Kerst van 2019 alweer aan. Misschien ben jij al helemaal perfect voorbereid, maar als je net zo druk bent als wij in de maand december, dan kun je waarschijnlijk nog wel een aantal tips gebruiken. Daarom hierbij een aantal last minute tips voor je kerstoutfit, zodat ook jij als drukke business lady over een aantal dagen helemaal perfect voor de dag kunt komen.

De outfit zelf

We hopen dat je inmiddels de basis van je kerstoutfit geregeld hebt, mocht dit niet het geval zijn dan is dat natuurlijk niet direct het einde van de wereld. De eindejaarssales zijn namelijk begonnen! De perfecte kans om je kerstoutfits de scoren voor een fractie van de normale prijs.

De schoenen

De outfit is de basis, maar wat het afmaakt zijn de schoenen. En dan is het natuurlijk het leukste om die een beetje af te kunnen wisselen. Ben jij, net als wij wel fan van een beetje variatie, maar heb je niet de financiële ruimte om hier een heel maandsalaris voor in te zetten? Dan is het wellicht een goed idee om eens rond te kijken bij Tamaris. Het Duitse merk staat voor trendy collecties voor zachte prijzen. Of je nu gaat voor elegant of net iets stoerder, er zit vast iets voor je bij. En kun jij nog wel wat inspiratie gebruiken wat betreft de schoenenkeuze? Wij schreven onlangs een artikel over de schoenentrends van deze winter, dus scroll vooral even door onze fashionrubriek. Met lange laarzen en enkellaarsjes zit je in ieder geval helemaal goed als het gaat om een feestelijke, nette outfit.

De sieraden

Heb je ook al nagedacht over hoe jij je kerstoutfit verder gaat stylen qua sieraden? Een mooi paar oorbellen of een extra glinstering om je pols maken een feestelijke outfit helemaal af. Combineer bijvoorbeeld een mooie grotere armband naast een klassiek horloge. Op deze manier sla je plank eigenlijk nooit mis. Pas echter wel op met het combineren van kleuren, dat is al snel too much voor een feestelijke avondoutfit. Natuurlijk is een mooi klassiek paar oorbellen, passend bij een stijlvolle ketting, altijd mooi om je kerstoutfit mee te upgraden. Je kunt het echter ook iets gewaagder aanpakken op dit gebied. Zo kun je meerdere oorgaatjes per oor inzetten door deze te versieren met verschillende kleine en fijne oorbelletjes. Of je kunt gaan voor een paar opvallende statement pieces. Wij adviseren je wel om een ketting in dit geval achterwegen te laten, zodat het allemaal niet teveel wordt.

De haarstijl

Je hebt nog geen idee wat je met je haar wil doen? Wij zijn met Kerst toch wel voor de krullen wanneer je lang haar hebt of een opgestoken stijl. Wat dacht je van deze twee prachtige Christmas hairstyles? Xelly Cabau laat ons stap voor stap een prachtige look met soft curls zien en een simpele stylish updo. Maar ook met kort haar kun je echt vele kanten op. Scroll gewoon even door onze beautyrubriek, die staat namelijk vol met inspiratie en haartutorials.

Een gezond kleurtje

Alles wat je aantrekt staat natuurlijk beter wanneer je een lekker gezond kleurtje op je gezicht hebt. We hebben het al vaak gezegd, maar we willen het graag bij deze nog even benadrukken: blijf weg van de zonnebank. Je ziet daar nu misschien het gevaar nog niet van in, maar over een jaar of twintig heb je er spijt van. Het is niet alleen ontzettend gevaarlijk voor je huid, je krijgt er ook nog eens veel eerder en meer rimpels van. Ga daarom voor een spraytan! Dit ziet er echt net zo mooi uit, en is nog veilig voor je huid ook. En als je er ervaring mee hebt, kun je natuurlijk ook gewoon thuis aan de slag met goede tanningproducten. We willen je wel op het hart drukken om zowel de spraytan buitenshuis als de producten voor thuis, eerst op een eerder moment uit te proberen. Je wilt niet het risico lopen om tijdens de kerstdagen als sinaasappel door het leven te gaan.

Pamper jezelf

Maar niets laat je kerstoutfit meer stralen dan een uitgerust, relaxt en stralend lichaam en dat komt toch echt van binnenuit. Neem dus net even een dagje extra vrij als dat mogelijk is, zodat je heerlijk uitgerust kunt beginnen aan de feestdagen. Is dit voor jou niet mogelijk? Geniet dan ’s avonds na het werk van een lekker avondje me time. Neem een bad, een maskertje, steek de kaarsjes aan of lees een lekker boek. Sta even stil bij alle leuke dingen die je dit jaar hebt meegemaakt, wees trots op jezelf en geniet oprecht en met een relaxed gevoel van de komende feestdagen.

Heel veel plezier ladies!
Xoxo
Team Lifestyle NWS

 

Image: Rawpixel
Meer fashion artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS fashionrubriek!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!