oorbellen-valentijn-6

Betoverende geschenken: sieraden voor een onvergetelijke Valentijnsdag

Valentijnsdag nadert alweer snel en wat is een betere manier om je liefde te tonen, dan met het geven van een mooi sieraad? Sieraden staan van oudsher al symbool voor liefde, toewijding en elegantie. Daarom hebben wij in dit artikel een aantal mooie suggesties van My Jewellery voor je op een rij gezet. Een beetje extra hulp van ons, voor het uitzoeken van een Valentijnscadeau voor haar.

armband-valentijn

Armbanden set twee hartjes

Een armband vormt een mooi symbool voor de letterlijke band die jij met iemand hebt. Of het nu je partner, je moeder, je kind of een goede vriendin is. Deze leuke set bestaat uit twee losse armbandjes van stainless steel. Dit valentijnscadeau is dus niet alleen voor haar, maar ook voor jou; het perfecte cadeau wat ons betreft. Je vindt de set hier.

oorbellen-valentijn-2

Rechthoekige oorhangers met steentjes

Zoek jij een klassieker cadeau, zonder het gebruik van de voor de hand liggende hartjes? Dan vinden wij deze oorbellenset een prachtige keuze. Ze zijn gemaakt van premium stainless steel en verkleuren dus niet. De steentjes zijn gemaakt van glassteentjes en worden extra bijgeleverd voor het geval dat. De oorbellen hebben een breedte van 1,5 cm, een lengte van 2,5 cm en zijn 0,5 cm dik. Je vindt ze hier.

oorbellen-valentijn-3

Ketting met initial op hartje

Met deze initial hartjes ketting, wordt jouw liefde voor haar samengebracht op een bedel. Je kunt de bedel namelijk personaliseren met een letter naar keuze. De ketting is gemaakt van premium stainless steel en verkleurt dus niet. Hij is 38 cm lang en 8 cm verstelbaar. Hij is verkrijgbaar in zilver- en goudkleur. Een perfect valentijnscadeau met een persoonlijke touch. Je vindt de ketting hier.

oorbellen-valentijn-4

Atelier zegelring met ribbels

Ben jij op zoek naar een opvallender persoonlijk cadeau? Een cadeau dat aan de hand te dragen is? Dan is deze Atelier zegelring wellicht iets voor jou. De ring wordt geleverd inclusief een velvet beschermhoesje en een zwarte cadeauverpakking om het sieraad zelf als cadeau te verpakken. Het mooie is dat je de ring kunt personaliseren met maar liefst 4 initialen. Zo draagt zij de rest van het gezin of jullie trouwe vriendinnengroep in haar geheel dagelijks met zich mee. Ook deze ring is gemaakt van premium stainless steel en verkleurt dus niet. De ring is op het breedste punt 0,2 cm breed en op het smalste punt 0,1 cm breed. Alle informatie over deze prachtige zegelring vind je hier.

oorbellen-valentijn-5

Ketting munt initial

Natuurlijk is ook een prachtige ketting als Valentijnscadeau voor haar een goed idee. Wat dacht je van deze initial munt ketting? Deze ketting met letter heeft details rondom de bedel en de gewenste sierlijke letter op de bedel. Gemaakt van premium stainless steel en verkleurt hierdoor dus niet. De ketting is 45 cm lang en 5 cm verstelbaar. Je vindt de ketting hier.

Het veel succes met het uitkiezen van het perfecte Valentijnscadeau voor haar! En nog een tipje van ons: vergeet de aankleding niet, en dan doelen wij natuurlijk op een mooi Valentijnsboeket.