bloomon

bloomon lanceert valentijnscollectie ‘Love comes in many forms’

Een rozenboeket in een nieuw jasje, 100% biologische tulpen of een artistieke showstopper: de valentijnscollectie van online bloemist bloomon is veelzijdiger dan ooit. Een collectie gevuld met opvallende designs in warme kleuren, met aandacht samengesteld door de bloemstylisten van bloomon. Voor een compleet valentijnscadeau gaat de bloemist nog een stap verder: voor het eerst bieden zij de mogelijkheid om een boeket te combineren met een bijpassend cadeau, zoals geurstokjes of chocola.

Drie verschillende bloemstijlen

Een opbloeiende liefde, je favoriete familielid of je beste vriend(in): deze Valentijnsdag heeft bloomon voor elke liefde het perfecte cadeau. Om de keuze te vergemakkelijken, hebben de bloemstylisten van bloomon de collectie opgedeeld in drie handige shopping edits: de Artistic edit, de Classic edit en de Modern edit.

Artistic edit

bloomon-2
bloomon Edition, onderdeel van de ‘Artistic edit’
bloomon-3
Bio Tulipa, onderdeel van de ‘Artistic edit’

Eigentijdse ontwerpen

Gedurfd en net even anders: de Artistic edit verrast met eigentijdse ontwerpen. De boeketten zijn gebaseerd op de laatste trends in floral design. Showstopper uit de collectie is de Valentine’s Edition, gevuld met ontluikende bloemen in donkere roodtinten. Dit boeket is rijkgevuld met onder andere de tulp, de bromelia en de Japanse kweepeer met verfijnde rode bloesem.

NIEUW: Bio Tulipa, een boeket 100% biologische tulpen

Na het succes van de Bio-bos lanceert bloomon de Bio Tulipa, een boeket gevuld met 100% biologische tulpen. De bollen zijn op biologische wijze geteeld, zonder gebruik van chemische middelen. De Bio Tulipa voldoet aan alle eisen die worden gesteld aan biologische productie in Europa. bloomon is de eerste online bloemist in Nederland en België die het Europees biologisch keurmerk op een boeket mag zetten. De bijpassende vaas voor de Bio Tulipa is de Cube-vaas, gemaakt van 100% gerecycled glas.

Classic edit

bloomon-4
bloomon Darling, Mono Rosa, Flowerfest & Mono Rosa mini, onderdeel van de ‘Classic edit’
bloomon-5
bloomon Mono Rosa, onderdeel van de ‘Classic edit’

Klassieke rozen en verfijnde voorjaarsbloemen

Met de Mono biedt bloomon een bos waar één type bloem gebruikt wordt. Speciaal voor Valentijnsdag zijn de Mono Rosa en Mono Rosa mini ontworpen: een klassiek rozenboeket in een nieuw jasje. De bloemstylisten selecteerden voor beiden de beste rozen in zachte pasteltinten.

De valentijnseditie van de Darling is gevuld met bloemen met ronde vormen in zachte tinten roze. Centraal in het design staan de Esperance roos met een warm roze hart, ontluikende tulpen en verfijnde Limonium. Door de compacte vorm is deze bos makkelijk te schikken.

Modern edit

bloomon-6
bloomon Deluxe, Coco & Original, onderdeel van de ‘Modern edit’

Iconische boeketten in een modern jasje

Het Deluxe boeket imponeert met lange, opvallende stelen die speels boven de andere bloemen uitsteken. Een sprankelende bos die zorgt voor allure. Speciaal voor Valentijnsdag hebben de bloemstylisten een fris design ontworpen in de trendkleur lila.

De iconische Original is het meest populaire boeket van bloomon. Het valentijnsdesign is een speels en luchtig ontwerp in warme kleuren, gevuld met onder andere weelderige Antirrhinum en een verfijnde Campanula: een bloeiende voorjaarstak.

Vanaf 6 februari is de collectie direct te bestellen via bloomon.nl. Prijzen zijn vanaf € 25,95.