Garden collectie

Royal Coster Diamonds viert de lente met de Garden Collectie

De lente hangt in de lucht bij Royal Coster Diamonds, het historische Nederlandse diamanthuis sinds 1840, gevestigd aan het Amsterdamse Museumplein. Op de eerste dag van de lente, werd de “Garden” collectie gelanceerd, sieraden geïnspireerd op het voorjaarsseizoen en de vormen en patronen van de natuur.

Een nieuw begin

De “Garden” collectie nodigt uit om een nieuw begin te omarmen. Tijdens de lente ontwaakt de natuur uit haar winterslaap. Door de warmte van de zon trekt de kou zich terug, terwijl knoppen weer tot bloei komen en bloemen de tuin weer kleur geven. Het is een tijd van bloei en vernieuwing, vol frisheid en hoop. De lente omarmt dit nieuwe begin en herinnert ons eraan dat zelfs na koude winterdagen iets moois op ons wacht.

Diamanten bloem

De sieraden die onderdeel uitmaken van de “Garden” collectie hebben allemaal een herkenbare bloemvorm met briljant geslepen diamanten als vier kroonbladeren. Het hart van de bloem bestaat uit een vierkante, ofwel “princess” geslepen diamant. De diamanten zijn gezet in een milgrain bezelzetting, waarbij de diamant wordt omsloten door een dunne gouden band. Boven op de band is een delicate kralentextuur toegevoegd. Een bezelzetting is een van de meest veilige diamantzettingen en ideaal voor sieraden die dagelijks gedragen worden.

Garden collectie-8

De collectie heeft een assortiment van vier sublijnen die opgebouwd zijn in grootte van het sieraad en prijsniveau. Deze sublijnen zijn vernoemd naar meerdere termen die groei aanduiden, zoals Bloom, Grow, Flourish en Prosper. De collectie bestaat uit ringen, kettingen, oorbellen en armbanden. Alle sieraden zijn vervaardigd uit 18K goud en verkrijgbaar in zowel geelgoud en witgoud.

Samenwerking Yusif Khalilov

Voor deze speciale campagne shoot van de “Garden” collectie is Royal Coster Diamonds een samenwerking aangegaan met flower artist Yusif Khalilov. Hij creëerde een prachtige bloemenpruik die past bij het thema van de collectie en het voorjaarsseizoen. Hiervoor gebruikte hij onder andere ranonkels, trosrozen, calla’s en tulpen. De keyvisual met bloemenpruik zal in de komende tijd goed zichtbaar zijn op en rondom het Museumplein.

De Garden collectie is vanaf nu verkrijgbaar bij Royal Coster Diamonds aan het Museumplein in Amsterdam. Bezoek de showroom van het merk om deze unieke collectie te ontdekken. 

Garden collectie-2
Garden collectie-3
Garden collectie-4
Garden collectie-5
Garden collectie-6
Garden collectie-7