Rainbow collectie

De kleurrijke Rainbow collectie van Royal Coster Diamonds

Alle kleuren van de regenboog vormen de basis van de unieke Rainbow collectie. De combinatie van fonkelende saffieren en de heldere diamanten in de sieraden creëren een speels geheel van kleur en licht. De gehele Rainbow collectie van Royal Coster Diamonds is gemaakt van 18K roségoud en de sieraden bevatten verschillende gekleurde saffieren edelstenen, waaronder rood, roze, oranje, geel, groen, blauw en paars. De collectie wordt aangeboden in allerlei verschillende sieraden; oorbellen, ringen, hangers en armbanden.

Klassieke tennisarmband

Nieuw in de collectie is de klassieke tennisarmband met een rij oogverblindende regenboogkleurige saffieren. Dankzij de veelzijdigheid en de verschillende kleuren van de armband, is het luxueuze en opvallende accessoire bij iedere gelegenheid te dragen.

De diamantkleur is Top Wesselton, een extreem witte en bijna transparante diamant. De diamanten zijn in briljant-vorm geslepen. Dankzij de uitzonderlijke schittering en moderne, tijdloze uitstraling is deze vorm terug te vinden in alle sieraden van de Rainbow collectie.

Rainbow collectie-2

Zowel subtiel als een statement

Elke edelsteen is zorgvuldig geselecteerd en geplaatst in een veilige en stijlvolle zetting die licht doorlaat en de schittering van de stenen verbetert. De Rainbow-collectie kan zowel subtiel zijn als tegelijkertijd een statement maken. De mix van verschillende kleuren geeft een leuke en levendige indruk. Daarnaast kan de Rainbow collectie samen met de essentials gedragen worden om voor contrast te zorgen. 

De collectie is exclusief verkrijgbaar bij Royal Coster Diamonds en de prijs start bij €1850,-. Meer informatie vind je hier.