BaByliss Air Wand

BaByliss lanceert revolutionaire nieuwe Air Wand

BaByliss herdefinieert de wereld van thuis-styling met de revolutionaire nieuwe Air Wand. Een alles-in-één apparaat, aangedreven door lucht, die de prestaties van een föhn, de gladmakende kracht van een stijltang en het volume gevende effect van een styler combineert. Ook voorzien van een ingebouwde ULTRA CARE MODE voor extra bescherming wanneer je haar dat nodig heeft.

Van een ‘net-in-de-salon-geföhnd-kapsel’ tot een grote, volle en volumineuze blowout. Volume bij de wortel, pluiscontrole, glad steilen en zelfs moeiteloos opfrissen van je kapsel op de tweede dag, de BaByliss Air Wand is de ultieme alles-in-één tool die zorgt dat je alles met je haar kunt doen wat je wilt – snel, moeiteloos en zonder haarbeschadiging. Ook is hij super compact en gemakkelijk in gebruik.

Het ultieme gemak in haarstyling

De BaByliss Air Wand föhnt je haar supersnel, is lichtgewicht – slechts 385 gram, onze lichtste haardroger ooit. Ergonomisch ontworpen voor duurzaamheid, comfort en compactheid voor op reis.

Speciale functie: Ultra Care Mode

Consumenten kunnen föhnen en stylen met vertrouwen en dankzij de ULTRA-CARE MODE die is ingebouwd kun je het haar extra beschermen wanneer je wilt. De Ultra Care Mode wisselt hete en koele lucht met zorg af zodat de gezondheid, kracht en integriteit van je haar wordt gewaarborgd.

Speciale functie: anti-pluis technologie

Het geavanceerde dubbel-ionische systeem van de
Air Wand combineert positieve en negatieve ionen en elimineert zo pluis tijdens het stylen en föhnen. Je haar wordt zijdezacht, geconditioneerd en glad met extra luxe glans.

Extra kenmerken:

  • Magnetisch achterfilter voor gemakkelijk schoonmaken en een langere levensduur
  • 2,5m salonlengte snoer voor ultieme flexibiliteit
  • 3 jaar garantie.
BaByliss Air Wand-3

Föhn

Supersnel, krachtig föhnen: de duurzame digitale motor met hoge snelheid is ontworpen voor krachtig en snel föhnen. De speciaal ontworpen luchtkanalen leveren geoptimaliseerde hitte, luchtsnelheid en -druk. Drie luchtstroominstellingen en vier temperatuurinstellingen, inclusief een coolshot, geven een scala aan nat naar droog stylingscombinaties voor alle haartypes. De luchtsnelheid is 123 km/u.

Pas de luchtstroom aan zodra je haar begint te drogen om te voorkomen dat je haar rondwaait. Voor meer volume richt je de luchtroom omhoog en in de tegenovergestelde richting van hoe je haar natuurlijk valt.

BaByliss Air Wand-4

Steil

Hoogwaardig steilen: met precisie ontworpen keramische platen is deze tool perfect geconfigureerd om het haar glad en steil te maken vanaf de wortel tijdens het drogen. Geschikt voor alle haartypes van type 1 tot type 4C.

Bij het steilen pak je het uiteinde van je haar vast met één hand en buig je de stijltang wanneer het uiteinde van je haar nadert om de spanning aan de onderkant te behouden.

BaByliss Air Wand-2

Volume

Moeiteloos volume creëren: dankzij het gebogen ovale borstelopzetstuk die ontwarrende en polijstende borstelpinnen combineert, creëer je gemakkelijk een volle, volumineuze geföhnde finish.

Om extra volume bij de wortel te creëren buig je de ovale borstel onder een pluk haar vanaf de wortels. Je kan daarna gebruik maken van de koele lucht voor langdurig resultaat.

Meer informatie over de BaByliss Air Wand (€129,90) vind je hier.