ghd hairstyling

De beste GHD hairstyling tools

Het Britse beautymerk ghd (good hair day), is ontzettend populair op het gebied van hairstyling tools. In de UK is het zelfs het meest aanbevolen styling merk en wereldwijd worden de stylingtools gebruikt en verkocht bij meer dan 50.000 salons. Met de uitbreiding van ghd naar de Benelux hoopt het merk ook een plekje in ons hart te veroveren. Hoog tijd dus voor Lifestyle NWS, om de beste ghd hairstyling tools aan jullie te introduceren.

Technologisch hoogwaardige stylingtools

Ghd zag het levenslicht in 2001, toen drie mannen uit Yorkshire (UK) de original ghd Styler lanceerden. Voor miljoenen vrouwen veranderde dit alles en binnen korte tijd werd ghd ontzettend populair. 20 jaar later is ghd nog steeds een essentieel dagelijks onderdeel van de beautyroutine vele vrouwen wereldwijd. Ghd vormt een samensmelting van wetenschap en innovatie met luxe beauty en stijl. Het merk pioniert op het snijvlak van nieuwe technologieën en design. Ghd biedt technologisch hoogwaardige stylingtools voor veilig gebruik van hitte bij de styling van het haar.

Platinum+ Styler (€269)

De innovatieve technologie van deze SMART styler herkent de hoeveelheid haar en stemt uit zichzelf af op het optimale vermogen voor jouw type haar, om zo tot de beste resultaten te komen. De temperatuur wordt 250 keer per seconden gemeten om de consistente optimale stylingtemperatuur van 185 graden over de gele plaat te behouden. De Platinum+ Styler staat voor gezondere styling in één haal, 2x meer kleurbescherming en 20% extra glans.

ghd-2

Curve Curl Collection (€189)

Eindelijk langhoudende krullen met de ghd Curve Collectie. Deze easy to use krultangen creëren binnen no time verschillende krulstijlen. Ben je op zoek naar de perfecte summer waves of ga je voor een glamourkrul voor lang of kort haar? Dan is deze tool de beste optie voor jou. Iedere tool uit deze collectie is ontworpen door de ghd wetenschappers en beschikt over ultra-zone technology voor een optimale warmte die het haar niet beschadigt en de krul fixeert. De ghd Curve Collectie biedt kwaliteit voor alle haartypes en lengtes.

ghd-3

Helios Professionele Föhn (€189)

Bereik met de ghd Helios in een recordtijd een smooth blowdry. Deze föhn van professionele kwaliteit is uitgerust met de unieke Aeroprecis technologie, die de luchtstroom door de borstelloze motor leidt om een krachtige luchtstroom te creëren. Lichtgewicht en ergonomisch uitgebalanceerd voor comfort tijdens het stylen. Dit alles gecombineerd met een op maat gemaakt akoestisch systeem om lage geluidsniveau te garanderen.

ghd hairstyling

Hot Brushes (Glide €159, Rise €189)

Ontdek hoe de collectie professionele Hot Brushes ongeëvenaarde glans en salonkwaliteit styling bieden. De ghd Rise is de nieuwe volume creërende held voor een liftend effect bij de haaraanzet en gegarandeerd langdurig resultaat. De ghd Glide is voor altijd je beste vriend voor het snel en moeiteloos temmen van je haar. Ze gaat pluis tegen en herstelt het haar voor een gezonde uitstraling. Beide Hot Brushes verwarmen tot aan de optimale stylingtemperatuur van 185 graden voor gezonde en prachtig glanzende lokken.

ghd-5
Meer beauty artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS beautyrubriek! Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!