rob peetoom website

Rob Peetoom lanceert nieuwe website inclusief webshop met Beauty Box

Rob Peetoom, verwelkomt je op de vernieuwde website, waar je een onderdeel bent van de wereldwijde Peetoom community. Met het motto ‘Taking care of your hair since 1969’, geeft Peetoom aan hoe rijk de geschiedenis is van het merk. Met luxe salons over de hele wereld is er nu een website, mét een webshop en een dosis inspiratie. De website is dé go to website voor alle professionele haarverzorging. Alle producten zijn getest en goedgekeurd door onze Rob Peetoom stylisten. Daarnaast is het de perfecte plek om een afspraak in te plannen, je kiest nu namelijk stap voor stap de gewenste behandeling en hairstylist. De website staat ook vol inspirerende verhalen, tips & tricks van professionals en carrièremogelijkheden binnen het enthousiaste team van Peetoom.

De Beauty Box | The Icons

Speciaal voor de lancering van de website en het feestseizoen creëerde Peetoom de Beauty Box The Icons, een goedgevulde pakket met de échte hero producten en absolute favorieten van de haarstylisten van Rob Peetoom, die jouw dagelijkse routine naar een hoger niveau tillen en nooit teleurstellen.

Deze feestdagen worden de producten die de status van “icoon” hebben bereikt in het zonnetje gezet – de zogenaamde holy grail producten die de stylisten als onmisbare haarverzorging beschouwen. Van de shampoo die ruim 40 jaar geleden werd ontwikkeld en ieder haartype meer hydratatie geeft, tot een nét vernieuwde luxe olie die ieder gebruik tot een sensatie zal maken.

Deze ultieme selectie is nu in deze limited edition iconische box verkrijgbaar. Van merken zoals Olaplex, K18, Kérastase, Redken, ILIA en Shu Uemura is een beautybox te vinden op de nieuwe website van Rob Peetoom.

Innovative products | Vitaclean

De website stelt je tevens op de hoogte van het nieuwste van het nieuwste in de wereld van haircare. Maak kennis met de revolutionaire tool Vitaclean uit New York, bedacht door Kristina Velkova, een vaste klant van Rob Peetoom in Williamsburg.

De Vitaclean is een douchekop en bevat een drievoudige filtering met vitamine C en aromatherapie. Dit helpt om een gezondere huid en haar te realiseren doordat de douchekop ongewenste stoffen, zoals chloor en roest filtert. Daarnaast beschikt de Vitaclean over een luxe, geurende aromatherapie waardoor je volledig relaxt onder de douche.

Over Rob Peetoom

Rob Peetoom opende zijn eerste salon in 1969 en heeft 10 salons in Nederland, 3 op Bali en één in New York. Rob Peetoom is naast gerenommeerd en toonaangevende kapper ook ondernemer en fotograaf. Hij heeft internationale salons en academies opgericht in binnen- en buitenland, waar inmiddels een team van 350 mensen werkt. Hij heeft veel internationale prijzen ontvangen, zoals de Global Salon Business Award, de World Master Award en de Intercoiffure Academy Award. Zijn grootste onderscheiding was het ridderschap dat Prinses Beatrix hem toekende voor zijn bijdrage aan het kappersvak.

Meer informatie over vind je hier.