rob peetoom elandsgracht-

Rob Peetoom opent salon van de toekomst

Rob Peetoom heropent, na een verbouwing van vijf maanden, de deuren van de iconische salon aan de Elandsgracht in het hart van Amsterdam. Rob Peetoom Elandsgracht is volledig gerenoveerd en gemoderniseerd, met een focus op persoonlijke aandacht en rust van begin tot het einde van je behandeling. Het interieur is onder handen genomen door Ruud van Oosterhout, verantwoordelijk voor alle locaties van Rob Peetoom wereldwijd, en heeft een luxueuze upgrade gekregen.

Rob Peetoom Elandsgracht

In 2001 opende Rob Peetoom, samen met zijn zoon Alexander Peetoom en Creative Director Vincent Langedijk een van de meest iconische kapperssalons aan de Elandsgracht in het voormalige pand van Veilinghuis ‘De Eland’. Na de verbouwing van de afgelopen maanden, tilt Rob Peetoom de salon ervaring naar een hoger niveau met een modern interieur waarbij er veel gebruik is gemaakt van natuurlijke materialen. De wasruimtes zijn afgezonderd van de salon, waardoor er een intieme setting ontstaat en de dakramen zorgen voor meer daglicht. De 22 jaar oude houten vloer is intact gebleven en de uitnodigende entree en huiskamersfeer zorgen voor de totale beleving.

Continu werken aan kwaliteit, ervaring en beleving

“Ik ben als CEO dankbaar dat onze partners, waarmee we al 22 jaar samenwerken, meegaan in deze investering, zo ook in deze verbouwing om weer een salon voor de toekomst te realiseren. Het laat zien dat wij als organisatie in onze kracht blijven staan en continu werken aan de kernwaarden van Rob Peetoom, kwaliteit, ervaring en beleving, waarbij de werkomgeving van onze medewerkers en de salonbeleving voor onze gewaardeerde klanten op de eerste plaats staat.

Deze salon vertegenwoordigt niet alleen een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van onze organisatie, maar ook een belofte voor de toekomst. We zijn vastbesloten om de standaard voor kapsalons te blijven herdefiniëren”, aldus Rochelle Peetoom, CEO sinds 2019.

Over Rob Peetoom

Rob Peetoom opende zijn eerste salon in 1969 en heeft 10 salons in Nederland, 3 op Bali en één in New York. Rob Peetoom is naast gerenommeerd en toonaangevende kapper ook ondernemer en fotograaf. Hij heeft internationale salons en academies opgericht in binnen- en buitenland, waar inmiddels een team van 350 mensen werkt. Hij heeft veel internationale prijzen ontvangen, zoals de Global Salon Business Award, de World Master Award en de Intercoiffure Academy Award. Zijn grootste onderscheiding was het ridderschap dat Prinses Beatrix hem toekende voor zijn bijdrage aan het kappersvak.

Meer informatie over Rob Peetoom Elandsgracht vind je hier.

rob peetoom elandsgracht-2