Dyson Airwrap opzetstukken

Dyson Airwrap multistyler introduceert nieuwe opzetstukken

Afgelopen maandag onthulde Dyson verbeterde stylingmogelijkheden voor de Dyson Airwrap multistyler, met de introductie van een nieuwe grote ronde volumeborstel om vorm en meer volume te geven, en een diffuser die helpt pluizig haar te verminderen en natuurlijke waves en krullen te definiëren.

De Dyson Airwrap multistyler, oorspronkelijk gelanceerd in 2018, bracht een revolutie teweeg in de beauty industrie en bood consumenten een baanbrekende nieuwe manier om thuis mooie stijlen te creëren, die je haar gezond houden. Tegenwoordig heeft het apparaat de titel van meest bekroonde stylingtool ter wereld en de ingenieurs van Dyson blijven de Dyson Airwrap innoveren.

Deze twee nieuwe stylingopzetstukken bieden nog meer veelzijdigheid, of het nu gaat om een strak kapsel of om jouw natuurlijke waves en krullen te omarmen. En dat terwijl er geen hitteschade ontstaat.

Creëer meer stijlen met nieuwe opzetstukken

De nieuwe grote ronde volumeborstel geeft het haar vorm en meer volume1. De lange, dunne borstelharen leiden de lucht diep in het haar om volume en body te geven en creëren spanning om het haar vorm te geven terwijl het droogt. Voor het eerst is de Dyson Airwrap multistyler nu uitgerust met een nauwkeurig ontworpen diffuser. Bereik perfecte krullen met de diffuser die het natuurlijke drogen simuleert en krullend haar definieert met lange tanden die diep in het haar reiken.

Core technologie

De Dyson Airwrap multistyler wordt aangedreven door de Dyson digitale V9 motor en maakt gebruik van een verbeterde Coanda-luchtstroom om volumineuze krullen, natuurlijke waves en gladde blow-dry te creëren, zonder hitteschade.

Jake Reynolds, Design Hair Care Engineering Lead zegt: “We streven er voortdurend naar om een betere ervaring te bieden met al onze Dyson-technologie en de Dyson Airwrap multistyler is daarop geen uitzondering. Om een veelzijdige styling voor elk haartype mogelijk te maken, hebben we twee nieuwe opzetstukken ontwikkeld die zijn geoptimaliseerd voor langer haar, zoals wavy en krullend haar. De grote ronde volumeborstel en de diffuser zijn geschikt voor meer haartypes en -lengtes en maken het stylen eenvoudiger, naast onze reeks opzetstukken om te krullen, waves te maken, glad haar te creëren en te drogen met slechts één machine.”

Grote ronde volumeborstel

Met lange, dunne borstelharen die lucht diep in het haar leiden om volume en body te geven, creëert de grote ronde volumeborstel spanning om het haar vorm te geven terwijl het droogt. Het helpt mensen met langer haar gemakkelijker, sneller en met meer volume te stylen.

Een honingraatstructuur aan de onderkant van het opzetstuk zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de luchtstroom tijdens het stylen. De combinatie van borsteldichtheid en gecontroleerde luchtstroom zorgen voor optimale controle voor glad haar.

Nauwkeurig ontworpen diffuser

De diffuser is ontworpen om de lucht gelijkmatig te verspreiden en simuleert natuurlijk drogen, waardoor pluizig haar wordt verminderd en natuurlijke waves en krullen worden gedefinieerd. Een gelijkmatige verdeling van de lucht wordt geregeld via een gaas aan de basis. De tanden wisselen elkaar ook af in richting, wat helpt bij een gecontroleerde luchtstroom voor een gelijkmatige verdeling van de lucht om natuurlijke krullen te helpen versterken.

Verbeterde Coanda-luchtstroom

De Dyson Airwrap multistyler maakt gebruik van de digitale motor van Dyson om een fenomeen te creëren dat bekend staat als het Coanda-effect. Een waaier met 13 bladen draait tot 110.000 toeren per minuut, en de Dyson digitale V9 motor creëert een winddruk van 3,2 kpa, waardoor het Coanda-effect ontstaat. Het Coanda-effect treedt op wanneer een snelle luchtstroom over een oppervlak stroomt en de luchtstroom zich door drukverschillen aan het oppervlak hecht. Door gebruik te maken van dit principe creëerde het team van aerodynamici van Dyson een manier om haar te stylen met alleen lucht in combinatie met warmte. Het resultaat zorgt voor een natuurlijke uitstraling met een glanzend eindresultaat zonder hitteschade.

De Dyson Airwrap multistyler is niet alleen afhankelijk van warmte om de bindingen in de haarstructuur te veranderen en deze in een nieuw kapsel te resetten. Het gebruik van lucht helpt om volume in de krul te bereiken, waardoor schade door hitte wordt vermeden. De machine beschikt over intelligente warmteregeling om de warmte te meten en te reguleren. Door de temperatuur onder de 150°C te houden, helpt het het haar te beschermen tegen hitteschade en behoudt het de glans binnen alle haartypes.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Dyson Airwrap multistyler met nieuwe opzetstukken is verkrijgbaar vanaf oktober 2023, voor €599. Exclusief via Dyson.nl kan je de Airwrap opzetstukken aanpassen aan jouw haartype, lengte en gewenste stijl. Nieuwe opzetstukken zijn volledig compatibel met bestaande machines en consumenten kunnen de nieuwe opzetstukken afzonderlijk aanschaffen voor €45 per stuk.

Meer informatie vind je hier of bezoek de Dyson Demo Store op het Koningsplein 12 in Amsterdam.

Dyson Airwrap opzetstukken-2