Ceramic Pink

Dyson introduceert limited edition kleur Ceramic Pink en Rose Gold voor Moederdag

Geïnspireerd door een van de meest tijdloze symbolen van liefde, de parel, lanceert Dyson een limited edition kleurencombinatie voor Moederdag. De Dyson Supersonic föhn en Dyson Airwrap multistyler zijn verkrijgbaar in de elegante Ceramic Pink en Rose Gold kleur.

Kleuren, materialen en afwerkingen

Dyson hanteert een academische benadering van kleur en onderzoekt de manier waarop tonen samenwerken. Bij het ontwerpen van deze editie lieten Dyson ingenieurs zich inspireren door de parel. Bij het observeren van parels worden drie aspecten van hun kleuren duidelijk: de lichaamskleur, de boventoon en de oriëntatie of de glans van een parel. Het team wilde deze essentie vastleggen in het concept van de Moederdageditie. De behuizing van de machine heeft een zachte lichtroze tint met een keramische afwerking. Als aanvulling hierop zijn er metallic diepe pruim- en dieproze tinten verwerkt.

De kleurenpaletten van Dyson zijn net zo zorgvuldig ontworpen als de machines, en haarstyling producten zijn een gedurfde testcase voor kleur. Door een balans te vinden tussen het maken van een statement en het creëren van iets dat prettig is om te gebruiken, wordt de kleurencombinatie aangevuld met een ultramatte afwerking, die wordt bereikt door nauwkeurig aangebrachte satijnverf-toplagen voor een gladde afwerking, zachte textuur en een gemakkelijkere grip. De materialen die Dyson gebruikt zijn uitvoerig getest en ontwikkeld om lang mee te gaan.

Amelia Ayerst CMF Design Manager:

“Roze is een tijdloze kleur die jaar na jaar nieuwe interpretaties krijgt in de designwereld. Voor deze editie werd lichtroze gekozen om een vleugje elegantie en warmte toe te voegen en de inspiratie erachter perfect te belichamen: de parel. Door lichtroze te integreren, streven we ernaar een gevoel van zachtheid en verfijning te creëren, waardoor de stylingervaring wordt verbeterd met een nieuwe esthetiek.”

Victoria Magrath, Global Beauty Ambassador voor Dyson:

“Een geweldige haardag kan het zelfvertrouwen vergroten en positiviteit uitstralen. Self-care moet een moment van inspiratie en zelfexpressie zijn. Ik gebruik mijn Dyson-apparaten al jaren en merk een enorm verschil in de gezondheid van mijn haar. Ik ben dol op de collectie Ceramic Pink en Rose Gold, het is een verfijnde kleurstelling die naadloos in de esthetiek van mijn huis past en mijn gevoel van kalmte en vreugde tijdens het stylen bevordert. Ik kan niet wachten om het cadeau te doen aan bijzondere vrouwen in mijn leven.”

Ceramic Pink-2

Dyson Supersonic haardroger

Klein, licht en snel. De Dyson digitale motor V9 vormt het hart van onze haarstylingtechnologie. Elk opzetstuk zorgt voor precisie, zonder schade door hitte te veroorzaken. Hoge temperaturen kunnen eiwitten in het haar veranderen, waardoor de kleur vervaagt. Daarom is de Dyson Supersonic föhn ontworpen met intelligente warmteregeling technologie om het haar te beschermen tegen oververhitting. Minder beschadigd haar reflecteert meer licht in één richting, waardoor het er glanzend uitziet.

De Dyson Supersonic haardroger in Ceramic Pink en Rose Gold is verkrijgbaar voor €449 via www.dyson.nl in april 2024.

Ceramic Pink-3

Dyson Airwrap multistyler

Eén machine. 15 opzetstukken. Meerdere stijlen. Meerdere haartypes. Met instelbare luchtstroomregeling voor eenvoudiger stylen. De Dyson Airwrap multistyler beschikt over een intelligente warmteregeling die de warmte meet en reguleert. Helpt je haar te beschermen tegen extreme hitteschade en behoudt de glans. Krul, maak glad en verberg pluizig haar. Zonder extreme hitte.

De Dyson Airwrap multistyler in Ceramic Pink en Rose Gold is verkrijgbaar voor €549 in april 2024.